Buna. Daca ti-a zis ca nu prea o mai place inseamna ca nu a placut-o de la inceput si in consecinta ai o sansa. Daca vezi ca se poarta mai bine cu tine decat cu actuala lui iubita incearca sa il intrebi daca pentru tine simte ceva ( il poti intreba si sub forma de gluma daca vrei. ) Eu cred ca te place si ai sanse. Daca o placea pe iubita lui nu iti spunea tie asta si consider ca ti-a spus-o intentionat sa vezi ca tu chiar ai o sansa la el si ca te place.
Sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri!
Pai, prietena ta sigur se va supara si nu veti mai fii prietene in final. Faza e ca daca esti dispusa sa risti prietenia ta cu ea pentru el, si esti sigura ca el peste 1 sapt nu se va duce la alta sa-i zica aceeasi chestie ca nu-i mai place de tine, risca. Daca nu, las-o balta ca mai sunt baieti!
Hey! Se intampla sa fiu exact in aceiasi situatie ca tine.El este cu prietena mea si noi doi suntem prieteni foarte buni.Dar nu stiu cum a inceput sa imi placa de el. Oricum te sfatuiesc sa faci aproape tot posibiul sa iesi in evidenta.Sau sa nu ratezi sa vorbesti cu el cand ai prilejul, dar ai grija, nu in permanenta; va credea ca te tii dupa el si asta te va indeparta.Iar in legatura cu prietena ta...nu cred ca merita sa mai fiti prietene; mai ales cand ea stie ca il placi. Daca ar fi fost o prietena buna ar fi renuntat la el doar ca sa va intelegeti voi bine si sa nu apara nici o piedica in relatia de prietenie a voastra.
Sper sa te ajute :*
Pai scumpo daca lui i-a placut de ea, a fost cu ea dar gandeste-te bine, daca te intelegi bine cu el ca prieteni, nu strica o relatie de prietenie cu el, plus de asta de ce sa stai cu cineva care a stat cu prietena ta? Iti strici imaginea scumpo si nu se merita incearca sa ramai la relatia de prietenie cu el, cel mai bine . Crede-ma am facut aceeasi greseala, eram in exact aceeasi situatie, el ma placea eu il placeam... si eram cei mai buni prieteni, a fost cu cea mai buna prietena a mea, am fost impreuna si dupa o saptamana, nu a mai mers, acum bineinteles ca numai vorbim si s-a dus prietenia noastra de tot! Si plus de asta strici si prietenia cu ea. Asa ca daca nu vrei sa il pierzi ca prieten nu face prostia asta te pup si ai grijaaa :*