Pai e evident ca te place daca a sp "nu mă săruţi să vezi ce gust are"aluzie clara la faptul ca vrea sa il saruti ori tu daca nu prea ii dai atentie pe strada adica nu atata cata vrea el considera ca are dreptul sa nu te bage in seama pe mess/fb si e posibil sa fie in cautare de alta fata sau e doa politicos acum nu stiu raspunde si tu avansurilor lui ia-l de mana, pupa-l pe obraz etc
pai mie mi s-a parut evident ca te place, cat despre fata aia poate l-a rugat ea sau chiar prietenul ei sa-i dea like. Nu e nicio problema. La petrecere stai pe langa el si distreaza-te. Totul este OK cand iti place. Succes si have fun :*
Asa eram si eu ca tine daca ii da like inseamna ca o place, nu e asa ii place poza nimic mai mult nu neaparat ca o place, dar din moment pe tine te saluta cand te vede cred ca te place dar ca sa fi sigura intreaba-l tu undeva fata-n fata amandoi il iei deoparte si ii zici asa :vino putin sa vorbim, auzi tie iti place de mine? iar daca raspunsul lui e negativ stiu iti va frange inima dar bucurate k ai incercat stii cum se spune adevarul doare, dar minciunile mai mult mai bine adevarul decat o minciuna iar daca zice da nu ii propui tu nimic incepeti sa va cunoasteti mai bine si lasa-l pe el sa faca primul pas succes! funda?
Facebook-ul e o lume virtuală iar avansurile clare pe care ţi le face indică destul de evident faptul că te place-pe tine! Nu îţi mai face atâtea griji în privinţa celeilalte, atât timp cât în viaţa reală el gravitează în jurul tău. Dacă te simţi bine în preajma lui, dă-i bice.Simte-te bine.Nu te sfii şi distrează-te cât poţi.Se anunţă o relaţie frumoasă la orizont.