anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat de Facebook, vreau sa fim prieteni sau macar sa-l cunosc.Cum pot sa fac? Funda+VOT!

8 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Il intrebi in ce oras este, daca e din acelasi oras cu tine il intrebi daca vreti sa va intalniti in nu stiu ce mall sau magazinwinking

| ionutzxz a răspuns:

Trimitei cerere de prietenie si incepe cu ce faci big grin sa vezi ce se baga in seama daca esti fata ca asa sunt baietii si nu uita sa fii tare pe tine insuti! Glumeste cu el si gata v-ati facut amici Fundabatting eyelashes

| CarmenElenaa a răspuns:

. fa in asa fel incat sa iti dea like la poze. apoi tu ii multumesti si o sa continuati conversatia laughing

| TrendyHedgehog a răspuns:

Macar il cunosti in viata reala? Doamne nu vorbesc doar de tine acum, da' nu stiiu cum puteti sa "va imprieteniti"asa, fara sa fi vorbit niciodata fata in fata.Eu am ramas socata cand o prietena mi-a spus ca are iubit si am intrebat-o cine e, cum arata, etc.la care ea mi-a zis ca nu stie,nu l-a vazut niciodata in realitate, dar stii, ei erau iubiti. laughing Oricum multe persoane se pot da cineva pe net dar in realitate sa fie exact inverswinking e alegerea ta daca vrei sa te imprietenesti cu el, eu zic sa-l inviti la un suc, ca sa va vedeti fata in fatawinking

| h3r a răspuns:

Buna.
Da-i un chat, saluta-l... intra in vorba cu el, mai departe te descurci tuhappy.

| mickidutza a răspuns:

Pai intri pe el:"ceau, ce faci?, de unde esti, ce fel de muzica asculti?"etc, te descurci tu... tongue

| CristinaElena96 a răspuns:

Pai ii dai add pe facebook si ii ceri id-ul, sau pur si simplu ii zici ca te-a atras ceva si ca are ceva mai deosebit decat restul baietilor.Bafta kiss!

| Faniii a răspuns:

Ii vei trimite cerere de prietenie, in caz de nu i'ai trimis, ii dai cateva Like-uri la poze. apoi il poti intreba, chiar daca nu ai nevoie daca are 20 de sms'uri sau orice intrebare decenta.Te poti imprietenii cu el, si puteti vorbi si tine legatura zilnic. Ai grija, sper ca raspunsul sa te ajute, mult succes :* big hug