| Nadynaa a întrebat:

imi place de un baiat din clasa a 8-a iar eu sunt in a 6-a.Am avut incredere intr-o colega si i-am spus iar ea a spus cu voce tare si acum stie toata scoala si isi bat joc.Toti zic ca si lui i place de mine.Un baiat l-a intrebat daca e adevarat ca i place de mine iar el s-a rusinat si nu a spus nimic.Nu stiu ce sa mai fac, chiar vreau sa stau cu el sad

Răspuns Câştigător
| BulgarMic a răspuns:

Ai 2 variante:
1)Stai retrasa gandindute la el amagindute cu gandul ca poate si el te place la fel de mult cum il placi tu sau poate chiar mai mult
2)Te duci la el cand il vezi singur si afli daca te place si el sau nu.
Sfatul meu, cand iese in pauza du-te la el si vorbeste cu el, poate si lui i place de tine.
Si nu cred ca are de ce sa-ti fie rusine daca zici ca deja stie toata scoala.
Hai pustoaico!
Cu tupeu:*
Data viitoare cand postezi sper sa zici ca formati un cuplutongue

3 răspunsuri:
| victorandrei a răspuns:

Da du-te draga si intreaba-l cine te opreste?

| zBobby a răspuns:

Fa-ti curaj si du-te tu singurica si vorbeste cu el, fara frica. Asta daca te-ai saturat ca ceilalti sa iti bata joc. Pana la urma ai scris tu singura, e posibil ca si lui sa ii placa de tine, ce se poate inampla rau? nu ai nimic de pierdut happy succes

| anabahebak a răspuns:

Cand il vezi singur du-te la el si ia-l pe ocolite daca are prietena chestii din astea o sa isi dea el seama unde vrei sa ajungi, nu ai nimic de pierdut decat sa stai asa amagindute macar o sa stii daca te place sau nu! Succes