Se enervează uşor băiatu'
Eu, în locul tău, l-aş întreba ce a păţit şi de ce se enervează aşa. Aş gândi logic şi i-aş răspunde cu ceva deştept.
Dacă ar continua să mă înjure fără nici un motiv, l-aş lăsa naibii în pace şi mi-aş retrage like-urile. Apoi nu i-aş m, ai răspunde, să observe singur că-i prost.
Ştiu că tu vrei să fi cu el, dar nu prea cred că se mai poate repara asta acum, când el se enrvează aşa uşor.
Bună! Depinde şi de vârsta ta. Dacă eşti mai mică, va simţi că eşti obsedată de el,chiar dacă i-ai dat,, câteva like-uri''. E şi normal să facă aşa! Dacă aş fi băiat, şi eu m-aş fi simţit aiurea. Încearcă să nu îl mai sâcâi atât. Dacă îţi place de el, uită-te la pozele lui, fără să îi dai like. Succes!
Waw,să se enerveze doar din cauza unor like-uri? În locul tău l-aş întreba de ce a avut acea reacţie. Dacă ar continua aşa, e clar, nu are nici un rost să-l cauţi.Te cred că îţi place de el, dar nu ar trebui să se comporte aşa.
Baftă!
Pai cu siguranta nu stie ce pierde si daca a reactionat asa nu te merita..incearca sa cauti pe altcineva si inceara sa-l uiti pe el.