| Didyshiatat a întrebat:

Imi place de un baiat din clasa a VIII-a. L-am adaugat prieten pe facebook si am inceput sa ii dau like la poze apoi a inceput sa ma injure. Please ajutati-ma, nu stiu ce sa fac.
funda la cel mai bun

Răspuns Câştigător
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Se enervează uşor băiatu' laughing
Eu, în locul tău, l-aş întreba ce a păţit şi de ce se enervează aşa. Aş gândi logic şi i-aş răspunde cu ceva deştept.
Dacă ar continua să mă înjure fără nici un motiv, l-aş lăsa naibii în pace şi mi-aş retrage like-urile. Apoi nu i-aş m, ai răspunde, să observe singur că-i prost.
Ştiu că tu vrei să fi cu el, dar nu prea cred că se mai poate repara asta acum, când el se enrvează aşa uşor.

3 răspunsuri:
| Brittanie a răspuns:

Bună! Depinde şi de vârsta ta. Dacă eşti mai mică, va simţi că eşti obsedată de el,chiar dacă i-ai dat,, câteva like-uri''. E şi normal să facă aşa! Dacă aş fi băiat, şi eu m-aş fi simţit aiurea. Încearcă să nu îl mai sâcâi atât. Dacă îţi place de el, uită-te la pozele lui, fără să îi dai like. Succes!

| レクス a răspuns:

Waw,să se enerveze doar din cauza unor like-uri? În locul tău l-aş întreba de ce a avut acea reacţie. Dacă ar continua aşa, e clar, nu are nici un rost să-l cauţi.Te cred că îţi place de el, dar nu ar trebui să se comporte aşa.
Baftă!

| banditu1997 a răspuns:

Pai cu siguranta nu stie ce pierde si daca a reactionat asa nu te merita..incearca sa cauti pe altcineva si inceara sa-l uiti pe el.