| DeeaCrissTina a întrebat:

imi place de un baiat dragut de la cursurile de pian si voce pe care le fac eu, chiar daca il cunosc de cateva zile, imi place foarte mult de el, adevarul e ca nici nu stiu cum il cheama si cati ani are, dar cred ca este cu 1 an, 2 mai mare, si nu stiu cum sa il fac sa ma placa.Cum pot sa il fac sa ma placa? Funda!
P.S:Sunt cam timida

Răspuns Câştigător
| LanaDelRayFan a răspuns:

Hei Andreea!
Poi daca spuneti impreuna la cursuri, intra in vorba cu el.
De exemplu:Hei buna!; Cum te cheama?; Eu cred ca tu canti grozav.; Ce parere ai despre mine?; Dupa cursuri vrei sa mergem la un suc? Si asa va puteti cunoaste mai bine happy Daca el te place? Poti sa vezi asta, doar daca il cunosti mai bine.
Iti urez mult succes! Multi pupici Andreea :* Noapte buna!

2 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Bună seara, nu trebuie să-l obligi trebuie să comunici cu el pentru a-şi da seama că îl placi apoi ieşiţi la un eventual suc, eşti descurcăreaţă, succes.
O seară bună!

| Alexiaboo a răspuns:

Multe fete cer sfaturi despre cum să "agaţe " un băiat, însa chiar ei au spus că principalul lucru este să comunicaţi cu ei. Dupa cum ai spus luati cursuri impreuna, profita de asta. Aveti un lucru in comun din start dupa prin conversatie mai vezi tu daca gasesti altele si atunci vei sti daca iti place cu adevarat si merita.