| MushroomSheep a întrebat:

Bună TPU!
Imi place de un baiat, e colegul meu.Sa trec la subiect.De obicei,cand ma uitam sau vorbeam la el,il fixam în ochi si el facea la fel.Dar de ceva vreme, evita contactul vizual.De exemplu chiar azi a trecut pe langa mine,i-am atras atentia,l-am fixat im ochi,pentru vreo o secunda s-a uitat si el în ochii mei, dupa cand a realizat si-a mutat privirea in alta parte.
Nu evita contactul vizual cu ceilalti colegi.
Ce sa fac? Inainte ne intelegeam bine.O fi suparat pe mine? Nu-mi amintesc sa-l fi suparat. sad
Sa-i confesez?
Sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Irina31 a răspuns:

Din ceea ce stiu despre baieti, le place sa fie cei care cuceresc o fata - atunci se simt ca si cum ar fi campionii unei mari batalii - deci, fii cu tact si putin misterioasa - da-i semne ca il placi, dar nu fi disperata... da-i ocazia sa lupte pentru tine si atunci te va si pretui si nu te va schimba repede precum sosetele. Nu te arunca in bratele unui baiat cu usurinta decat daca constati ca e tipul care si-ar da viata pentru tine... happy

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Cred ca te place si ii este rusine de tine intr-un fel. Ai putea incerca sa-i spui ca-l plci sa vezi cum reactioneaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

întreabă-l și vezi ce e cu el.