| Idontcare11 a întrebat:

Îmi place de un băiat e mai mare că mine cu doi ani și putin il cunosc pentru că facem karate împreună și nu știu ce să cred o data când trebuia sa ajut profesorul cu copii mai mici și eram obosita el a venit și a făcut ce trebuie in locul meu. Data trecută abia că m-am băgat în seamă m-a întrebat doar de cat timp fac karate nimic mai mult. Intr-o zi am lipsit și mi-a scris să mă întrebe de ce nu am mers i-am zis ca am avut tezele și am mai vb doua trei propoziții. Intr-o zi i-am scris și l-am întrebat cum mai era pe acolo că nu am apucat sa merg și m-a lăsat în seen. El e prieten cu un din prietenele mele cele mai bune și ea face karate și el vorbește mult cu ea pe mesaje și mi-a zis o alta prietena că bff la întrebat dacă i place de mine el a zis că da dar acum nu vrea sa îmi zică nici una din prietenele mele dacă e adevărat nu mai știu ce să cred. Scz pentru greșeli dar mă grăbesc. Nu râdeți va rog

2 răspunsuri:
| cevdet a răspuns:

Cind a ajutat profesorul in locul tau sau ti-a tinut locul, a facut-o pentru copii, nu pentru tine. Acele ore trebuiau facute, chiar daca tu nu constientizezi asta. Ce sa-ti raspunda la mesaje cand vede ca tu esti superficiala? Este un bun coleg, un profesionist in meseria lui. Lasa-l in pace.

| Itzhic a răspuns:

Daca te placea incerca sa se apropie de tine intr-un fel crede-ma.