| blablac a întrebat:

Buna TPU.imi place de un baiat. el nu e in aceiasi clasa cu mine. din pacate el se va muta la un alt liceu.in bucuresti.sad nu vreau sa plece.nu i-am zis si nu-i voi zice niciodata ce simt pentru el.stiu ca si lui ii place un pic de mine.sad ce sa fac? o prietena mi-a zis ca va pleca. poate minte.nu stiu. ce vreau de la voi? un sfat ceva sa ma simt mai binesad big hug poate daca va pleca o sa-l uit.sau mai rau.ma va uita el.sad oricum, ma rog sa nu plece!

Răspuns Câştigător
| Laura1102 a răspuns:

Sa-ti spun ceva lasa-l sa plece daca chiar pleaca nu ai cu ce sa te opui.
Si ca sa te simt mai bine o sa-ti spun ce am patit eu si o sa vezi.
Am stat cu un baiat destul de mult timp timp de 6 luni am fost 24 de ore din 24 de ore impreuna nu eram nici o data separati si dintr-o data de pe o zi pe alta sa decis sa plece in rom sa-si termine sc...(noi eram in belgia adica eu inca sunt) acum doua zis si-a cumparat bilet de avion. si fara prea multe explicati mi-a spus ca nu ma mai iubeste si azi a plecat. Nu am putut sa-l oresc el mi-a spus ca e viitorul lui in joc si nici nu am incercat sa-l opresc pentru-ca are dreptate el o sa sufere mai tarziu nu eu. Si sti vorba iai ce e al tau e pus deoparte si daca va fi sa fim impreuna vom fi la momentul potrivit si daca nu nu pot face absolut nimic. Asa si tu daca e sa fiti impreuna mai devreme sau mai tarziu veti fi.Dar ai putea macar sa-i spui inainte sa plece ceea ce simti pentru el. Ori cum nu ai nimic de pierdut

0 răspunsuri: