Sincer nu fi atat de convinsa ca prietena ta nu il place Asa mi s`a intamplat si mie cu un baiat pe care il cunosc de cand aveam 5 ani.Imi placea foarte foarte mult de el si el si-a dat seama si apoi s`a indragostit de cea mai buna prietena a mea si aceasta a stat cu el [halal prietena :-J] si si-a mai batut si joc de el.Este foarte usor sa iti zic " Spune`i in fata ", dar pentru tine e foarte greu sa o faci.Iti vei da seama automat din gesturile pe care le face daca te place sau nu. Iesiti mai mult impreuna si asa incepeti sa va cunoasteti si sa va apropiati mai mult, dar incerca sa nu iti iei prietena cu tine pentru ca atunci toata atentia lui se va indrepta catre ea si te vrei simtii prost :* Succes :*
Buna, pai poti sa il intrebi daca nu merge cu tine la un film sau sa iti cumperi o carte...etc. Si sa te descopere mai mult. Sau cel mai simplu spune-i in fata ca iti place de el da nu vrei sa pari o obs. si nah doar atat...
Succes!:*:*:*
Spune-i in fata, cand numai e lume langa voi, ce parere are despre tine sau pe cine place el asa mai mult din cls aia... oarecum incearca sa-i spui si uh ca il placi dupa aia daca zice ceva bine despre tine daca nu mai bine mai ast oleaca ca sa fii cat mai sigura ca nu te raneste. Poti sa pui un amic sau o amica cu care el se intelege bine sal intrebe pentru tine daca simte ceva. Succes!
Incearca sa te apropii cat mai mult de el sa ii zambesti si sa vezi daca si el iti raspunde la zambet, sa comunici cat mai mult cu el, il iei incetul cu incetul.Il inviti la o plimbare spunandu-i ca te-ai plictisit in casa, apoi ii spui mai in ras ce ar fi daca ati fi impreuna daca spune vai nu atunci spui ca oricum era o gluma daca spune ar fi bine da atunci spui ca de ce nu incercati.Bafta
Roago p prietena ta sa se poarte urat cum el si tu intreaba-l dc e suparat dupa ce prietena ta a facut gesturile urate in preajma lui si daca asta nu merge poti incerca sa il intrebi daca vrea sa iesiti la un suc sa invatati la biologie chimie orice!
Poti incepe cu o discutie obisnuita.Din gesturile lui poti observa daca te place macar putin.Ar trebui sa incerci sa il ajuti in problemele lui, sa fii onesta cu el.astfel ii vei castiga increderea. Daca iesi pe afara cu prietenii sau doar cu el, nu ezita.Cum am zis:Incearca sa ii castigi increderea si vezi daca pare interesat de tine. Daca nu reusesti totusi sa te intelegi cu el, nu e singurul baiat din lume. Oricum eu iti urez succes!:*
In primul rand vreau sa va multumesc mult pentru raspunsuri!
Nu pot da la toti fundita, ca as face-o cu drag!
@Ella, sunt convinsa ca nu-l place dupa cum se comporta cu el ( stiind ca mie-mi place ) ea are pe altcineva. macar cu, chestia asta ma pot bucura.
@RoxyLove, mi-ai dat o idee foarte buna, o sa vorbesc cu prietena mea si o rog sa se comporte mai urat cu el. nu are rost s-o placa pe ea, daca ea nu-i da importanta, doar isi bate joc.
M-am gandit, cand intra pe mess sa vorbesc cu el si poate vrea sa iesim pe afara ( doar noi doi ) si o sa vorbesc cu el mai multe. poate o sa iasa ceva .
Va pup! :*