Ai scris dita-m-ai romanul pentru asta? E clar,de la sine,ca nu te place,daca nici nu te baga in seama.El are prietena,e evident ca o place, din timp ce la tine nu se da, nimic.Lasa-l in pace, plus ca, diferenta de inaltime, e destul de mare.
Wow. da' tu ai scris un roman aici. eu zic daca o sa dea vreun semn ca te place, incearca sa te apropii de el. chiar nu e mare lucru diferenta de 3 ani. mi s-a intamplat si mie ceva de genu' odata. dar mna. prietena ta cea mai buna ar putea sa-l intrebe [subtil] daca te place sau ceva de genu', sau cum i se pare ca esti. ai putea sa incerci sa te apropii de el. puteti sa vorbiti pe mess. poti sa cauti scuze gen ca nu aveai ce face. ca nu aveai cu cine vorbi. si mai legati ceva acolo. incearca sa te adaptezi genului lui. sper sa mearga. kissu'.
Poate pur si simplu nu esti genul lui ori te considera prea mica si copilaroasa ca sa poata avea o relatie cu tine. Nimeni nu contesta ca esti draguta, dar atata timp cat baiatul asta nici nu te baga in seama nu vad de ce te mai obosesti...baieti nu sunt pe lumea asta? Eventual cauta si tu pe cineva mai apropiat de varsta ta.
"ma plac multi baieti, si cum se poate numai el sa nu ma considere nici macar draguta?". frate ce e intrebarea asta? clar nu te place.si poate unii baieti iti spun ca estidragutsa sau chestii gen.doar pentru ca poate vreau ceva d l tine.sh stiindu`te mica si naiva ei cred ca le cazi in plasa.scz ca iti zic.da` nu mai pune botu` la baieti d`astia
Diorrus întreabă: