| yoannagothic a întrebat:

Bună TPU... îmi place de un băiat şi nu ştiu cum să ii spun pentru că mi frica să nu râdă de mine ceilanti colegi şi poate chiar şi el... Ce să fac? Cum să ii zic că il plac?

Răspuns Câştigător
| Andarock a răspuns:

In primul rand NU trebuie sa-ti pese de altii`!
Chiar e foarte bine daca ai spune in fata multor persoane urmatorul lucru: ''Buna... (pe spatiile punctate pui numele baiatului de care`ti place), as vrea sa-ti spun ceva! Eu tin la tine mai mult decat o prietenie, e ceva mai mult si vroiam sa stii`! ''.
Eu asta i`as spune! Daca incep sa rada prietenii tai de tine uite ce sa le zici :'' De ce radetzi`? Aaaa...De mine ca sunt mai curajoasa decat voi sa`mi spun sentimentele? Radetzi in continuare...nu va intrerup! '''.
Si e rezolvata problema. Baiatul de care`ti place o sa-ti zica daca te place si el, iar daca nu, asta e dragostea...mai si pierzi! sad

Sper ca m`ai inteles si ma bucur ca te-am ajutat! puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Nu-i spune.Lasa-l sa faca el primul pas daca te place. Oricum, daca nu simte nimic pentru tine,poate te va ignora complet,sau cum ai spus tu, va rade de tine. Poti vorbi cu el pe mesenger, ii poti zambi discret in ore, etc. Chiar daca tu ii spui, sentimentele lui nu se vor schimba.Asa ca mai bine lasa totul sa vina de la sine.

| Dany3l16 a răspuns:

Daca tie frica nu i mai spune cand o sa ai curaj sa i spui.

| Alexiyaaaa a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie frica.pentru ca pur si simplu iti deschizi inima in fata lui...si ii zici practic tot ceea ce simti pentru ellove struck
Invingeti teama si spune-i tot...
Daca reactia lui va fi exact asa cum ne-ai zis uh, inseamna ca este o persoana needucata.Nu pretuieste persoanele de langa el...
bafta:*:*:*
bafta

| Bibishorrrr a răspuns:

Il inviti la o plimbare particulara si ii spui tot ce simti. Uita ca ar putea sa rada de tine pentru ca si el poate te place.Nu ai de unde sa stiikiss.Fi increzatoare ca vei putea sa o faci.Nu merita sa ti in tine aceste sentimente. Dragostea e plina de miracole de nedescris.Multa baftakissFunda?

| AlexC a răspuns:

Spune-i direct: "Cred ca imi place de tine!".Tie de ce ti-e frica? Ca vei fi respinsa, sau ca cailalti isi vor bate joc de sentimentele tale? Acel baiat nu o sa rada de tine, iar daca rade nu-l mai iubi, doar nu esti proasta.

| thevampirediariesfever a răspuns:

Buna! Problema ta este tipica. Unei fete ii place de un baiat si nu ii poate spune din rusine. Daca il placi foarte tare, incearca sa ii analizezi comportamentul.Cum se manifesta in fata ta, daca te baga in seama, observa modul lui de a te privi...Dar nu parea disperata.Zambeste-i discret si vorbeste-i civilizat,nu te da prea,,rotunda'' in fata lui, fiindca baietii urasc fetele cu nasul pe sus.
Pregateste-l de aceasta veste, nu ii spune din prima.Lasa-l sa se gandeasca la tine, apoi alege cu atentie locul si modul in care ii vei spune.In nici un caz nu ii face o dezvaluire cand este cu gasca, fiindca prietenii lui pot fi sarcastici si sa te umileasca.Intereseaza-te pe unde merge el dimineata, dupa-amiaza sau seara si alege momentul sau cuvintele potrivite pentru a parea ca ai dat pe acolo asa...din intamplare.
Mult succes!

| Mizore a răspuns:

Spune-i in fata ce simti daca nu te va acepta e pierderea tu trebuie sa-i spui ceia ce simti pierderea va fi a lui daca nu va acepta