| Popa_Ana_1994 a întrebat:

TPU imi place de un baiat si nu stiu sigur daca si el ma place si mi-e rusine sa-i zic, suntem amici de 2 ani si ma tot tachineaza nu ma lasa in pace,ideea e ca la inceput nu l-am placut dar de un an am inceput sa o fac imi place ca e dragut si haios, dar problema e ca el e glumet mai cu toata lumea si nu pot sti sigur daca sta in preajma mea mai mult fiindca ma place sau suntem doar amici.Totusi de cate ori ma stau cu el simt fluturasi in stomac si as vrea sa imi spuneti cum as putea sa ma apropii de el? sau cum as putea sa aflu daca ma place sau mult?

Răspuns Câştigător
| Laudamus a răspuns:

Salut! Draga eu sint baiat si te inteleg perfect. Daca te ignora mereu nu mai insista. Iar daca sunteti amici este destul sa ii spui: "te iubec ba prostule, tu ce nu vezi?" si lasa el sa dea verdictul final. Principalul lucru este sa ii demonstrezi ca il iubesti, restul nu conteaza. Tot ce pot sa iti spun este: sa nu te dezamagesti si SUCCES!
Fundutza? big grin

3 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Îi spui ce simți pentru el fără regrete, va aprecia sinceritatea ta.Din ce ai scris tu are o părere bună despre tine.
Ce mai aștepți?

Succes.

| Mingo a răspuns:

Pune un prieten sa ii zica daca te place si atunci el ar trebui sa te invite la un suc ceva...winking Bafta!