| gabriela15gabigaby a întrebat:

Imi place de un baiat si vreau sa ii spun asta dar nu stiu cum sa o fac. Nu vreau sa il sperii sau mai stiu eu ce. Vreo idee? As vrea raspunsuri si de la fete si de la baieti. Va rooog mult dau funda!

3 răspunsuri:
| StevenMetalhead a răspuns:

Lasa el sa intelegea ca tu il placi.Va fi curajos sa faci asta, doar ca el s-ar simti aiurea apoi.Mai bine incearca sa-i arati asta.

| NuMaCheamaNicicum a răspuns:

Buna.
Mai ine sa afle de la tine.
Intr-adevar, ai grija sa nu-l sperii..la mine dupa ce a aflat nu a mai vorbit cu mine, si acum abia de ma mai baga-n seama tongue In fine...trecutul e trecut, acum nu-mi mai pasa de el, oricum.

Pai demonstreaza-i! Dar vezi..merita?
Adica el ce spune...voi sunteti prieteni? Ma refer..am descoperit din pacate diferenta dintre un baiat caruia ii pasa si un baiat care nu are nici o treaba...si cand raspunde,raspunde obligat sad

Asa ca, mai intai, fiti prieteni cat de buni, si dupa ii va fi mai usor sa inteleaga, si poate chiar va accepta happy

Nu stiu daca te-am ajutat cu ceva...dar am incercatsad
Pa ..si succes! happy

| gabriela15gabigaby explică (pentru NuMaCheamaNicicum):

Mersi chiar m-ai ajutat mult. Da, noi suntem prieteni, ne cunoastem de ceva timp si ne intelegem bine. O sa incerc sa ii arat mai mult ca imi place de el, poate va face el primul pas, sper... happy