anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat ...vine mereu la mine in clasa la un prieten de-al lui.

Problema e ca nu stiu cum sa ma bag in seama, daca m-as uita la el si i-as zambi oare o sa isi de-a seama ca imi place de el!? Si din cate am inteles de pe ask-ul lui cred ca el e "indragostit" de o alta fata ..chiar nu stiu ce sa fac? crying

Am uitat sa mentionez ca sunt o fire foarte timida. straight face

Cel mai bun raspuns primeste fundita! love struck

Răspuns Câştigător
| Biiskrem a răspuns:

1)Nu e în creierașu' tău ca să-și dea seama ce gândești, deci un zâmbet n-o să-l convingă.
2) Voi nici nu vă cunoașteți și tu deja disperi că lui îi place de alta? Trist...
3) Știu cum stă treaba cu timiditatea, eu amân ceva încă din toamnă din cauza asta. În fine, ideea e că trebuie s-o învingi. E suficient un moment de hotărâre. Îți pui în cap să faci ceva și faci! Te duci frumușel lângă el, îi întinzi mâna și faceți cunoștință.
Știu cât de al naibii poate fi gândul ăsta, dar fără ambiție nu faci nimic.

2 răspunsuri:
| Madayna a răspuns:

Intai trebuie sa te imprietenesti cu el, sa discutati, sa glumiti si poate o sa te placa si o sa-ti spuna el daca tu zici ca esti timida, dar daca nu te place, nu ai ce face.

| emilia1525 a răspuns:

Buna, pai ar trebui sa vorbesti mai mult cu el, sa te bagi cu el in seama si sa va luati la discutii cu una alta, si poate o sa va imprieteniti, si dupa poate ceva si mai mult