anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Imi place de un coleg de munca si nu stiu cum sa il cuceresc. Nu stiu daca si el ma place, am impresia ca se uit des la mine.Nu stiu daca chiar se uita des sau asa vreau eu sa cred.Se mai baga in seama cu mine si ma mai ajuta dar eu nu pot sub nicio formă să îmi dezvălui sentimentele.Cum ma pot apropia de el într-un mod mai subtil?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cu linistea ta ala o sa calareasca altele apoi tu il pierzi definitiv

| Nume6 a răspuns:

Nu stiu ce te complici atata laughing spune-i pe direct ce atata fâţâială laughing daca astepti tot el ca barbat sa te bage in seama risti sa ramai fara el si sa ti-l ia alta, iti dai seama ca poate sa zicem ca te place dar n-are curaj, sau crede ca ai deja o relatie.
Prima data ii aflii Facebook sa vezi ce poze are daca sunt cu cineva sau intrebi pe cineva daca are relatie, daca n-are ii dai mesaj pe Facebook sau pe vreo retea, sau real intr-un loc mai retras. Daca nu esti directa o sa ai doar de pierdutwinking

| Trustmotorcy a răspuns:

Cred că cel mai simplu și de la sine mod de a vă apropia, este să faceți schimb de numere de telefon. Într-o formă sau alta, subtil va înțelege că ești interesată de el.

Cu timpul dezbateți un subiect, vă povestiți lucruri din viața voastră și poate începeți să vă vedeți, dacă lucrurile rămân bune. Când deveniți conforabili și crezi că există lucruri în comun, doar spune-i ce simți.

Am avut o prietenă foarte drăguță care așa a procedat, vei fi sigur mai atractivă dacă lași timiditatea. Totusi, să lași timiditatea nu înseamnă să atragi prin sexualitate, pentru că își va pierde respectul.

Acum, ca în fiecare interacțiune există niște faze, ale unor emoții care trebuiesc investite la momentul oportun, pe scurt ca să nu părem disperați.

Îți las câteva lucruri învățate de mine așa de-o vreme, mai jos:

1. Stadiul neutru este cel în care nu știți nimic unul despre altul, cel în care doar vă vedeți și nu comunicați personal.

2. Următorea fază este intriga, faza în care veți vorbi fie prin mesaje sau verbal, în care amândoi sunteți interesați să vă cunoașteți.

3. După o perioadă în care v-ați povestit lucruri unul altuia, apare atașamentul. Momentul activ în care vă gândiți unul la altul și cam atât, vă mai întrebați de sănătate, lucruri din astea.

4. Avem apoi stadiul de conformare, atunci când începeți deja să vă faceți favoruri micuțe unul altuia, lucruri simple pe care vrei să le faci pentru cineva când îl placi.

Ca paranteză, aici se întâmplă de cele mai multe ori ca interacțiunea să se piardă. Din păcate unul se răcește, altul oferă mai mult și balanța de investiție emoțională se pierde.

5. Avem deja investiție emoțională. Apar deja planuri în care vă gândiți asupra unor lucruri pe care să le faceți împreună.

Așa pe final, dacă încă mai citești, va trebui să te obișnuiești că suntem ființe emoționale și nu e o rușine să simțim chestii pentru cineva, de fapt în general. Nu te degratează ca om dacă nu te place X, mergi mai departe știind că ai încercat, de multe ori o ușă închisă mai deschide alte trei în viața ta.

Mult succes!

| Styles_Anca_1996 a răspuns:

Fă I complimente. Spune i ca arată bine în hainele pe care le poarta în aceeași zi. Spune i ca nu te descurci la ceva anume și sa vina sa te ajute. Fa i glume cu el.