Depinde numai de tine.Ori astepti sa se lase ori rupi prietenia si te dai la baiat.De ce le-ai facut lipeala daca iti place de el?
Pai mereu pun binele prietenilor inainte si stiind ca ei ii placea de mai mult timp de e lsi imi este si cea mai buna prietena am spus ca poate vor fi fericiti... oricum stiu ca am gresit atunci....trebuia sa ma gandesc mai bine, trebuia sa imi dau seama ca prietena mea va face unele chestii
Nu-l mai "apropia" de nimeni. Cei care se plac nu au nevoie de alte persoane pentru a fi impreuna. Daca el simte ceva fata de persoana in cauza va incerca sa fie cu ea. Dar tu nu i-ai marturisist sentimentele tale...
Esti sigura ca nu esti tu acea colega? nu fi prostuta sa l cuplezi cu alta ca sa suferi tu apoi dupa el. poate zice asta doar ca tu sa nu stii ca el te place, crede ma orgoliul barbatilor poate face asa ceva
Din pacate nu sunt eu acea colega, este o fata cu care ma aseman destul de mult la caracter si la gandire...
Daca tie iti place de baiatul acela, de ce l-ai cupla cu alta? Tu vrei sa suferi dupa el?