| iulya2299 a întrebat:

Bună TPU!
Îmi place de un tip... E gen crush ul meu, iar de curând M-am mutat foarte aproape de el. Nu am vorbit niciodată cu el pentru că este mai mare decât mine și într-un fel imi este frică, dar as vrea sa vorbesc cu el sau ceva. Stă la un bloc depărtare de mine și nu stiu ce ar trebui să fac. Nu ma pot duce la el sa sun la usa, pe strada nu pot sa il salut sau sa il abordez pentru ca as fi o ciudata, iar în destin nu prea am incredere. Dacă aveți sfaturi in legatura cu un posibil plan de acțiune va rog sa mi le împărtășit.

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Nu il saluta daca nu il cunosti si daca nu ai de gand sa incepi o conversatie cu el sau sa te prezinti.

Ma simt foarte ciudat cand ma saluta persoane pe care eu nu le-am vazut in viata mea. Dupa, daca pleaca fara sa spuna nimic altceva stau minute bune gandindu-ma daca le cunosc de undeva sau nu.

Sfatul meu ar fi sa-l saluti cat de curand dar sa nu lasi conversatia sa se incheie imediat dupa ce iti raspunde la salut.

De exemplu " Buna, sunt x, tocmai m-am mutat... "
Dupa il poti intreba cum i se pare zona, eventual daca poate sa-ti arate zona candva sau daca stie niste locuri amuzante/interesante in imprejurimi.

5 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
Poate te-a remarcat si el, daca se gandeste si el ca ar putea parea ciudat sau penibil daca te abordeaza?!
Daca stii ca nu are prietena, fa-o, nu astepta sa o faca el.
Femeile sunt abordate foarte des, de aia isi permit sa refueze si sa fie selective.
Pentru un barbat e ceva ce se intampla rar, poate doar sa fie surprins si entuziasmat.
Poti sa incerci si pe facebuck sa-i dai cate un like etc.
Asta daca il sti.

| metehne a răspuns:

Poți sa încerci sa vorbești cu el in mediul online. Poate asa când va vedeți pe strada, nu va mai fi ciudat dacă îl saluți.
Lasă lucrurile sa își urmeze cursul, cu pași mici. Ce e pentru tine, mereu își va găsi calea.
Încerc sa zic, nu e ok sa forțezi niște chestii. De asta e okay sa începi cu mediul online și vezi cum decurg lucrurile de acolo.
Totusi, dacă este diferența prea mare între voi, e posibil ca el sa nu te vadă decât ca pe o amica. Depinde de om, situație, etc
Mult noroc!

| Caro34 a răspuns:

Ar fi bine sa il saluti si sa intri cu el in vorba; la inceput despre chestiile online, apoi sa-l intrebi ce face si alte nimicuri ca sa prinzi curaj si sa poti sa-l intrebi daca are pe cineva fiindca poate nu e singur si te iluzionezi aiurea. Mediul online nu-ti va da niciodata un raspuns real, face to face, fara echivoc! Baietii sunt mai timizi insa poti face tu primul pas; nu are rost sa astetpti! Numai bine!

| iulya2299 explică (pentru Caro34):

Multumesc mult