| CM_Cristina_1994 a întrebat:

Buna Tpu..imi place foarte mult de un baiat din copilarie care mi-a spus ca nu vrea sa fie cu mine...dar mă urmareste de pe geam oare de ce? app nu vorbesc cu el de 12 zile...nu i-am mai zis nmk dupa ce mi-a zis ca nu vrea sa fie cu mine si sa ramanem prieteni decat ok atat.Ce sa fac? oare ii lipsesc, ce vrea de la mne? oare vrea ceva? ce sa fac? nu stiu...vă rog ajutati-ma nu stiu ce aa fac...cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| lovegirl15 a răspuns:

De ce nu te duci sa vorbesti cu el? Intreaba-l direct de ce tot sta si se uita la tine de la geam, altfel ramai cu indoiala si curiozitatea. Daca nu esti indrazneata si nu mergi sa vorbesti cu el, poate ca nu veti ramane nici macar prieteni. Nu astepta sa preia el initiativa, ca nu ajungem nicaieri daca asteptam sa vina celalalt sa ne abordeze.
Puteti sa fiti momentan prieteni, insa nu se stie niciodata. Daca vorbiti, poate descoperiti ca aveti hobby-uri in comun si vedeti ca va simtiti bine in compania celuilalt, si asa, cine stie, poate se ajunge la ceva mai mult.
Daca nu merge, asta e viata, macar nu ramai cu regretul ca nu te-ai dus sa vorbesti cu el.
Nu sta ascunsa in umbra, remarca-te in fata lui, viata e prea scurta pentru a astepta si pentru intrebari retorice. Raspunsurile la intrebarile tale,, Oare ii lipsesc, ce vrea de la mine? Oare vrea ceva?'' te duci si le afli direct de la sursa. Si daca cineva nu intra in viata ta, te duci tu si intri in viata lui(ce vreau sa spun e sa nu astepti sa te abordeze el, mergi tu la el).
Succes si sper ca te-am ajutat!

2 răspunsuri:
| NoRegretsxx a răspuns:

Suna a stalker prietenul asta al tau. Ar trebui sa vorbesti cu el si sa ramaneti prieteni, ce mare branza?

| CM_Cristina_1994 explică:

Pai si ce fac? mi-a zis ca nu vrea sa fie cu mine dar mă urmarea de pe geam oare de ce?