| cookieshor a întrebat:

Buna TPU! imi place foarte mult un baiat care de fapt imi este cel mai bun amic.El stie ca il plac,dar asta nu schimba cu nimic situatia initiala.Mi-as dori sa fac eu primul pas, dar nu stiu cum.Va rog sa ma ajutati.:X

Răspuns Câştigător
| Mookie a răspuns:

Foarte urâtă situaţia şi este prezentă din ce în ce mai des în viaţa adolescenţilor. Până în momentul în care nu eşti absolut sigură că băiatul îţi împărtăşeşte sentimentul nu face lucruri necugetate. Tu eşti dispusă să dai o prietenie care poate dura o eternitate pe o relaţie care se poate termina chiar înainte de a începe? Bineînţeles,există şi cazul fericit în care, presupunând că veţi fi împreună, după despărţire să reveniţi la această prietenie frumoasă de care vă bucuraţi acum, dar care, cu siguranţă, nu va mai fi ca acum. Dacă nu vă exprimaţi sentimentele există posibilitatea să nu vi le cunoaşteţi, astfel având amândoi de pierdut(în cazul în care sentimentul e reciproc). Dacă eşti dispusă să faci primul pas(te susţin) ar trebui să-l faci subtil. Vorbiţi despre relaţii, întreabă-l dacă ar dori o "promovare" a prieteniei (mai mult în glumă să nu fiţi stânjeniţi ) şi vezi dacă îi surâde ideea. "Cântăreşte" bine decizia pe care o vei lua pentru că este una foarte importantă!

4 răspunsuri:
| OXxana a răspuns:

Pai inainte sa faci tu primul pas daca si el stie ca tu il place ar fi trebuit sa faca el acest pas si poate nu ar trebui sa te grabesti cu lucrul acesta pentru ca dacan el stie asta si nu a reactionat in nicun fel poate vrea sa fiti in continuare ca pana acum poate daca faci asta o sal pierzi de tot mai gandeste-te sau dai apropouri

| Pozitivca a răspuns:

Salut nu asculta sfaturile de genul,,baiatul trebuie sa faca primul pas '' sunt un pic de acord,dar daca baiatul stie ca il placi asta nu inseamna ca ar trebui sa schimbe multe,poate are alte gusturi,poate alte tipajuri de haractere,esi cu el la plimbari nu cu un scop oarecare spune-i ca te plictisesti si daca nu vrea sa iti tie o companie sa mergeti sa va plimbati si deja atunci totul este in miinile tale, in primul rind iti faci o coafura care te prinde bine la fata o rochita sau ceva misto un machiaj extraordinar, dar nu prea exagerat nu trebuie sa-si dee seama ca te-ai gatit pentru aceasta plimbare si incepe a vb pe diferite teme foarte diferite nu taman de dragoste si ai grija zimbeste fii vesela caci baietilor asta le place, apoi treci trepatat si foarte smecher intreaba-l ce fel de fete ii plac, daa se uita la felul cum arata, sau cum gindesc si tu fa-ti conclucii pe viitor si cam asta este principalul la mine asta ajuta mai ales cind sunt vesela cind vb cu ei doar ca prietenii fetele sunt niste vulpisoare care foarte usor pot sai ademeneasca pe ursuleti cu coada in apa xD SUCCESE! pentru alte sfaturi te mai adresezi daca acestea au fost utile Bafta.

| robertp1 a răspuns:

Pai daca tu il placi, si sti ca si el te place, tot timpul cand il vezi uitate in ochii lui, stai pe langa el, si astepti pana face el prima miscare, daca e cam timid, n-ai ce sa-i faci

| AdrianaValentina a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat aceeasi chestie.Dar daca zici ca`ti este ce`l mai bun prieten, m`ai bine nu ati strica prietenia din cauza sentimentelor deoarece cand va ve`ti desparti deoarece va veni si vremea asta, iti va parea rau ca ai facut asta si ca l`ai pierdut, m`ai bine astepti. poate va incepe si el sa te placa.