As zice ca te place, dar este foarte orgolios si, nu te supara ca iti spun asa direct, cam needucat. Nu se fac comentarii de genul celui cu baia. Ai putea incerca sa il abordezi, dar exista riscul sa te faca de ras, sa spuna ca esti disperata dupa el. Ai mai verificat daca te-a deblocat?
Da, astazi am vorbit cu el. Dupa scoala m-am facut ca trebuie sa astept pe cineva, sa vina sa ma i-a cu masina, si l-am intrebat daca a vazut masina respectiva si i-am spus numerele de la masina, el a spus ca debea a iesit de la scoala. Ma duc mai incolo putin, si vine si el. Sta putin pe telefon impreuna cu prietenul lui, si dupa ma intreaba daca cunosc o fata. I-am raspuns la intrebare, si dupa ma intreaba cum ma cheama in afara de numele sub care ma cunoaste el, si i-am raspuns, dupa sta cat sta fac eu la el ' Acasa nu te duci?', face el ' Nu. '. Dupa vine o masina, trece a 2-a masina, si face ' Uite veni socrumiu! ', fac eu ' Ce frig este afara! ', face el nu de duci acasa pe jos? fac eu: 'Nu! ', dupa sta cat sta si pleaca, prietenul lui si pleaca si el, iar dupa aceea ii spun lui ' Stai putin! ', si el striga la prietenul lui si ii face semn. si dupa ii spun cateva chestii. Dar am vorbit cu un asa zis prieten de-al lui si el zice ca nu ma place, dar eu simt ca ma place.
Parerea mea ar fi sa te uiti in alta parte. Tu vrei de la un baiat sa te faca sa te simti iubita, respectata si apreciata. Preferi certuri, talente, manele, toane? Cu baiatul asta de asa ceva vei avea parte. Nu conta pe faptul ca se va schimba, nu te place suficient ca sa o faca pentru ca ar fi facut-o deja si nu s-ar fi purtat cum s-a purtat.
Cu 'a pus manele' ai spus totul. Nu inteleg si nu pot sa imi dau seama cum naiba vrei un astfel de cocalar in viata ta? Fata, uita-te mai bine in jurul tau. Exista si baieti mai normali, mai inteligenti si mai putin fitosi ca asta al tau.
Nu am ce sfat sa iti dau ca sa te impaci cu el. Uita-l cat de repede.