| Brunette67 a întrebat:

:* Imi place mult de tip ..nici mie nu imi vine să cred, dar s-a intamplat.Eu cred că e reciproc ..pt că suntem prieteni si mai iesim pe afara uneori si imi zambeste, e foarte dragut si face tot posibilul să ma facă să rad. In plus ne-am certat ca amici de multe ori..si ori greseam eu, ori eu ..tot el se intorcea.
Mă gandeam să ii spun adevarul.
Dar mi-e frica de cum va reactiona. worried
Vreau pareri puppy dog eyes detaliate va rog :*

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca simti cu adevarat spune-i, nu ai ce pierde.

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Pai,poate rogi o prietena sa il intrebe daca simte ceva pentru tine. Dar tot trebuie sa ai mai mult curaj, stiu cum este fiindca si eu sunt o pisica fricoasa in genul asta de lucruri, dar sigur vei reusi sa o faci. Daca este prietenul tau cu adevarat, chiar daca nu te place, veti ramane "frati" pentru totdeauna. Sper ca te-am ajutat! Bafta!

| MintDots a răspuns:

AWIEEEEEEEE Ce sweeeeeeeeet! Trebuie mai intai sa-l intrebi despre un prieten de-al lui, gen cand iesiti " Hei ai mai vorbit cu? E foarte draguuut! "; si sa vezi cum reactioneaza. Daca ii "pica" fata sau evita putin la inceput raspunsul, 100% te place. Din ce ai scris tu mai sus, eu cred ca tine la tine. Ar trebui sa incerci, nu o sa mori! big grin Bafta! :***

| Scarbo a răspuns:

Stie ce gust are carnea sau sangele tau? Poate de aia se poarta asa cu tine.