| cleo23 a întrebat:

Buna TPU.Imi place un baiat, pot sa zic ca ne cunostem oarecum (fam.noastre sunt prieteni). E cu 2, 3 ani mai mare, mereu cand ma vede nu ma saluta doar se uita la mine.Niciodata nu m-a salutat doar se uita la mine, adica ma observa, nu conteaza distanta el ma vede.Si mi de pare ciudat ca nu ma saluta.Sunt draguta, dar sunt mai mica de cat el la varsta si nu pot sa zic ca ma place, pentru ca sunt si alte fete mult mai frumoase.Nu inteleg dc nu ma saluta.Nu cred ca e timid, si nici ca ma place.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa si ce vrei sa facem noi pentru tine sa ii punem pistolul pa tampla si sa ii zicem sa te salute?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E prost crescut si needucat. Asta este singura explicatie. I se pare ca e superior si ca nu meriti efortul de a te saluta. Fereste-te de el, nu ai vrea sa ai de-a face cu astfel de mitocani.

| deeutzy a răspuns:

El asteapta sigur sa vada daca ai curaj asa ca salutal tu prima. faptul ca se uita obsesiv la tine inseamna ca vrea se iti observe totul, fiecare miscare, fiecare... orice. cand vine cu familia lui pe la tine scoate-ti in evitenta formele si baga-te in discutii cu el, povestestei amintiri amuzante si oarecum jenante si fa-i complimente discrete gen
-imi place freza ta
-ce ochi draguti ailove struck
-vreau si eu blugi ca ai tai sau orice altceva
si nu te da inapoi de la a-l lovi "din greseala"
sau a cadea intentionat din greseala ca el sa se ridice

succes :*:*:*

| AngelLHearT a răspuns:

Da te-ai gandit ca poate are prietena si nu vrea sa aiba de aface cu tine?

| crazygirl15 a răspuns:

Parerea mea e ca daca iti place baiatul ala ar fi mai bine sa iti faci putin curaj si sa il saluti tu primasmug
Vezi ce se intampla, fi atenta la detalii dar nu lasa sa se vada astatongue
Daca pare cum zicea Brigaela incearca sa nu il mai bagi in seama alta data si gatawinking
Nu ai nimic de pierdut:p