| DamiPapucii a întrebat:

imi place un baiat sh cred ca lui de mine vreau sa fiu cu el da nu stiu cum sa actionez.Noi doar pe mess vb neam vazut dar niciodata nu am vb fata in fata.

Cum sa fac sa fiu cu el?

Vreau cat mai multe raspunsuri.
Va rog! ajutati-ma
Funda la cel mai bun raspuns!

5 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Ar trebuii sa-ti lasi emotiile si timiditatea, si sa-l intrebi tu. Dc? gandeste-te ca el este foarte timid si crede ca daca te intreaba si tu il refuzi o sa razi de el, este cel mai intalnit cazwinking
Deci intreaba-l tu. Daca spui ca va placeti reciproc, dar asta ar fi mai bine sa fie fata-n fata, adica sa va intalniti odata si sa-l intrebi cand sunteti singuri

| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Eu cred ca ar trebui sa va intalnitzi sa vorbitzi fata in fata deoarece nici o relatzie nu poate fi construita pe internet, invita l undeva intr-un parc, un loc linistit.
Daca nu vrei sa faci tu primul pas, ashteapta, poate il v a face chiar el daca are curaj si nu ii este rusine.

Muuuult noroc draga mea :*:*:**:*:*:*:*

| BBdragutza a răspuns:

Buna yoanna,da baietii,marea problema a fetelor! E super ca placi un baiat dar mai intai trebuie sa afli daca si el te place! In cazul in care te place si el incearca sa petreeceti mai mult timp impreuna,si normal va intelege ca simti ceva pentru el incearca sa-i dai de inteles ca-l placi,dar nu eu spune direct fiindca nu poti sa stii ce reactie abordeaza. Daca totusi nu simte ceva pentru tine fa-l sa te placa:petreceti mai mult timp in preuna,vorbiti mai des(dar totusi nu prea des fiindca poate crede ca esti inebunita dupa el, nu indragostita). Succes si sper sa te ajute parerea mea! Bye, Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
In primul rand exista persoane cu 2 personalitati: pe Facebook/ Hi5/ Messenger etc. sunt intr-un fel, iar in realitate sunt total diferite. De ex., stiu o fata care pe Facebook vorbeste cu toata lumea si e OK, iar in realitate este o fire timida si tacuta.

Intreaba-i colegii/prietenii cum se comporta, ce fel de om e. Vorbeste cu el la scoala, stai cu el. Daca ti se pare in regula, puteti sa mergeti impreuna undeva(in parc, la cinema, la plaja etc.). Daca tot iti este rusine, puteti sa mergeti un grup mai mare.

Inainte de toate, cel mai bine ar fi sa te asiguri ca te place. Uneori, din cauza ca ne place foarte mult de o persoana, tindem sa credem ca si ea ne place. Daca iti este rusine sa il intrebi direct (pe mess, daca nu "face 2 face" ), jucati un joc de tipul "Adevar sau Provocare" (cu extensia optionala, "Procent sau 'Ce ai face daca' happy ).

Sper ca vei reusi. O zi buna si SUCCES!winking

| Dienuk98 a răspuns:

Hey. Eu una as zice sa vorbesti cu un prieten comun ca sa iesiti in parc, la un suc sau ceva de genu' si spune-i sa il cheme si pe acel baiat iar tu vei mai chema o prietena ca sa nu fii singura in acele momente. Apo daca te vei simti bine in prezenta lui sa vorbesti cu el pe mess si sa ii spui ca il consideri dragut si de treaba, sau mai simplu ca il placi, iar apoi sa ii ceri si parerea lui despre tine ca sa fii sigura. In cazul in care spune ceva frumos de tine sau spune ca te place intreaba-l daca vrea sa fie cu tine, iar daca spune lucruri rele despre tine care te deranjeaza tzias sugera sa treci mai deperte si sa il uiti pentru ca el nu te merita pe tine asa cum esti.
Sper ca tziam fost de ajutor si ca totul va merge bine intre voi doi. fundita?batting eyelashes