| Elly_8212 a întrebat:

:* Imi place un baiat...si pana acum cateva zile chiar ma gandeam sa ii spun, pentru ca sunt mai indrazneata de felul meu laughing El se tot dadea la mine, si chiar verisoara lui mi-a spus ca ma place mult. Totul bine si frumos pana aici. Ieri am aflat ca el a fost cu o fata in tot acest timp. Tipa este foarte urata si... e chiar proasta. Nu inteleg ce tot vede la ea. La un moment dat ea a recunoscut ca au fost impreuna dar acum cica nu mai sunt. Adevarul este ca sunt foarte geloasa, dar am niste principii, si nu as putea sa iau eu ce a trecut prin mana ei. Dupa cum sustine ea, nu mai sunt impreuna, dar el o suna de cate ori are ocazia, mie ne mai dandu`mi niciun semn de viata. Ce sa fac? sad

Răspuns Câştigător
| snooky97 a răspuns:

Naspa faza asta.Pai uh te-ai gandit ca poate a facut asta intentionat pentru a se face remarcat in fata ta prin simplul fapt ca nu este disponibil.Este foarte clar ca a fost cu acea tipa din simpla plictiseala, avand in vedere ca e urata si...proasta.Cel mai indicat ar fi sa gasesti un amic cu care sa iti petreci timpul,dar fara sa aveti sentimente mai profunde,iar el te va remarca, si daca se baga in seama e clar ca are sentimentept uh.Dar cel mai sigur ar fi se te bagi pe sub piele, sa-l intrebi ce mai face si sa vb despre interese comune. Succes oricum love struck!

4 răspunsuri:
| Dianaa94 a răspuns:

Poate nu are cu cine sa stea si "profita" de ea.cunosc un caz asemanator...winking.Un vecin sta cu o fata e si urata si proasta laughing te asigur si el isi bate joc de ea app nonstop.Pt mici greseli(exemplu la conquiztador)o facea tampita si proasta.Ba chiar i-a facut telu tandari pentru ca s-a certat cu ea. Orqm eu zic sa stai de vorba clar cu el si sa vezi pentru ca poate el asteapta sa vada daca il placi cu adevarat sau mai stiu eu...ti-am zis presupun ca sta cu ea doar asa.ca nu are cu cinebig grin

| maryngeorge a răspuns:

Spune-i baiatului cea ce simti pentru el spune-i adevarul a fost cu una asta este ce a vazut la ia, el stie big grin

| cosmin2221 a răspuns:

Treci peste.

| olii a răspuns:

Buna! Cred ca ar trebui sa il lasi pe el sa faca primul pas pentru ca la un moment dat el o sa.si o ia in cap ca esti innebunita dupa el. Daca el chiar vrea sa fie cu tine atunci lasa-l pe el sa fac totul. Poate te place si pe tine si pe cealalta fata indiferent cat de urata si proasta ar fi in fond gusturile nu se discuta.Ar trebuie sa il intrebare pe cine alege si asa iti dai seama si o sa ai un rasp concret! sper ca poate te.am ajutat. funda? Pa-pa