Trebuie sa il lasi pe el sa decida cu cine vrea sa stea foarte bine ai facut ca i-ai spus ce simti pentru eldaca nu i spuneai nu aveai nimic o sansa sa afli daca vrea sa nu sa fie cu tinecred ca ar trebui sa lasi sa treaca un pic de timp si sa vezi pe cine alege el
Deci are prietena. Poi in cazul acesta nu prea ai ce sa faci. Trebuie sa astepti pana cei doi se vor despartii sau sa fii tu mai rea si sa incerci sa'i desparti prin diferite metode [ daca chiar il iubesti asa de mult trebuie sa te si sacrifici putin ]
Conversatia este lucrul de baza in toate. incearca sa-l deschizi, sa mai afli ceva care sa te duca spre a cunoaste care e problema. daca baiatul e timid si tu esti indrazneata, atunci treba e mai delicata. daca statea cu ea, atunci poate un mai sta, s-au despartit si acum e ranit, sufera. incearca sa descoperi, sa-l citesti; vezi reactiile lui, comportamentul, discutiile; cauta despre cum poti sa stii ceva cu ajutorul gesturilor (de exp: Cartea gesturilor de Peter Collet). urmareste ce se intampla in continuare. poate ca nu vrea acum o relatie cu altcineva sau s-a blocat din cauza ca a fost socat, surprins. incearca sa mai vb cu el despre acestea. motive si probabilitati pot fi multe. daca nu-i place sa fie insistenta cuiva, atunci nu ar fi cazul sa insisti. de la amici la indragostiti nu poate sa fie o trecere asa de usoara, poate sa fie destul de greu, se intampla de multe ori si intotdeauna se tem ca o prietenie poate sa fie pierduta daca se intample ceva daca se despart sau altceva. daca in poza esti tu, atunci esti draguta, si nu vad dc nu ar vrea sa stea cu tine, doar daca nu exista alte motive. acum cine stie, motive si motive... trebuie sa fie descoperite.
Eu sunt in poza mai dar nu stiu daca mai sta cu
ANA! ce sa fac sa-i zic daca vrea sa stea cu mine Ajutorrr!
Eu sunt in poza mai.si in legatura cu bataia ne bateam in gluma freatee...ce sa fac sa-i zic daca vrea sa stea cu mine Ajutorrr!
Freshboy10 întreabă: