| Oanna_3541 a întrebat:

:* Imi place un baiat...si pana acum cateva zile chiar ma gandeam sa ii spun, pentru ca sunt mai indrazneata de felul meu.Ne bateu ne jucam si totusi...

Iam spus si de atunci nu stiu e altfel...
Aseara nu stiu ce am facut nu-mi amintesc si m-am batut cu el dar in gluma m-a atins pe fund si eu i-am rupt tricoul si a zis:"Una e cand te atingi de mine si una e cand te atingi de hainele mele... CE SA FACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC?

Răspuns Câştigător
| Vanne a răspuns:

Ar fi bine sa ii explici ca nu a fost cu intentie si ca asa ar reactiona orice fata. Daca el a fost nesuferit ca sa nu ii zic in alt fel si ti-a pus mana pe fund nu inseamna ca trebuie sa fie in continuare o sa ii treaca odata si odata.

5 răspunsuri:
| Catherine a răspuns:

Mai intai ii ceri scuze apoi ...ai putea sa ii dai o mik atentie in semn de parere de rau happy...happy

| LawwraD a răspuns:

Probabil ca a glumit. Eu zic sa vorbesti cu el si sa-l intrebi daca s-a suparat si ca a meritat-o pentru ca tu iti respecti intimitatea! happy Sper ca ti-am fost de ajutor! :*

| Oanna_3541 explică:

Mi-am cerut scuze dar el e putin...ca ma atins pe fund...:* alte rasp plisss unditza repede ce sa faccc?

| ynna93 a răspuns:

Pai clar nu a fost frumos ce ai facut. cere`ti scuze de la el.si chiar daca i`ai zis tu ca`l placi.am impresia ca s`a cam "speriat" sau profita de faptul` ca`l placi.

| Frankie a răspuns:

Cereti scuze in primul rand. Si daca te-a atins pe fund ce?