| FumulTigarii a întrebat:

:* Imi puteti da si mie va rog niste statusuri de incredere pierduta intre prieteni? ceva gen 'am avut incredere in tine....si multe altele happy

Răspuns Câştigător
| GD15 a răspuns:

1.Prietenul adevărat, este acela ce-ti întinde mina, nu pentru o zi ci pentru totdeauna.

2.Cazi,te ridici, tot ce zici. e rabdare.Plangi,te distrugi, vrei sa fugi.si te doare. Dai, tot ce ai, si ce n`ai.totusi pare.Ca nu te descurci sa le pui lumea la picioare. winking

3.Adevarata prietenie este ca sanatatea. Valoarea ei este rar apreciata pana cand nu ai pierdut-o...

4.Am aflat ca nu poti avea incredere in nimeni, am aflat ca la cel care te astepti mai putin te poate trada, am aflat ca nimanui nu-i pasa daca sunt fericita sau trista, am aflat ca in lume exista mai multa ura decat prietenie...

5.Cortina uitarii a cazut peste minunatul decor al prieteniei sincere, si scenariul a luat sfarsit.

6. In fiecare prietenie exista o drama... si chiar printre florile cele mai blande te lovesti de o lacrima cruda si rece...

7.Multi rostesc cuvantul `Prietenie`happyDar putini il intelegsad

8. O prietenie adevarata inseamna o prietenie in care cele doua persoane sa aiba incredere una in cealalta... daca una dintre ele se indoieste de cealalta inseamna ca acea prietenie este una falsa

9.Prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca... dar pana la malul celalalt majoritatea se ineaca.

10.Prieteniile care se sfarsesc...de fapt nu au existat!

11.Prietenii falsi sa dea buzz...astazi fac prezentabig grin

12. Un prieten adevarat iti da bani si nu tii cere inapoi, un prieten fals iti da ceva, ii esti dator cu viata.

13.Prietenii adevarati si-ar da viata pentru mine si eu pentru ei, prietenii falsi nu ar misca un deget pentru mine.

14.Prietenii adevarati mi-au spus pe fata ce au avut de zis, prietenii falsi pe la spate m-au barfit.
15.Un prieten este cineva care vine când toată lumea a plecat.

4 răspunsuri:
| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

| motan444 a răspuns:

Frt daca ti-ai tradat prietenul e najpa nu trebuia sa o faci, spune-i aevarul ca regreti si ca a fost o reactie de moment ca iti pare rau si nu o sa se mai repete ca e cel mai bun prieten si asa mai departe fii sincer

| FumulTigarii explică (pentru motan444):

Poi chestia e ca nu l-am tradat dar el a ascuns unele lucruri de mine si nu mi-a parut bine pentru ca mda eram cei mai buni prieteni

| MaryaSymona a răspuns:

Buna :* pai : Am avut incredere in cine nu trebuia si nu trebuia sa o fac
Am incredere in toti prosti ca e mai bine sa cred ca animale
Prieteni nu multumesc prefer o pisica big grin Imi pup toti prieteni care mau lasat la greuwinking Imi bag pl in ei de prieteni ca de dusmani m-am saturat 3happy Decat prieteni falsi mai bine singura cu inima inpacata big grin poate merg nu stiu laughing