| Denisa20000 a întrebat:

Buna TPU imi puteti da un sfat azi prietenul meu mi-a trimis mesaj ca un mai vrea sa fie cu mine iar eu i-am zis ca asta e si dupa o ora m-a sunat si mi-a zis ca a fost o gluma ce sa mai cred ca a fost o gluma sau chiar vrea sa imi dea papucii?

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mie de mi-ar trimite un asemenea mesaj, as inchide telefonul vreo 2 zile, pana ar veni sa ma caute, nu vine, e clar ca totul a fost real, ce atat?
sunt scorpion pana la moarte, incapatanat.
Cand sunt ranit, intep, si intep rau.

| Cherry_3262 a răspuns:

Daca a zis ca e o gluma, inseamna ca asa ehappy Daca vroia sa se desparta de tine nu te mai suna dupa.

| sabin89 a răspuns:

Eu cred ca n-a glumit deloc. Dupa aia a avut un moment de nesiguranta, s-a gandit ca poate totusi nu e bine. E nedecis. Dar daca a intrat pe panta asta, nu cred ca mai merita. Si eu zic sa ii dai tu papucii, inainte sa o faca el. E vorba de mandria ta personala, de respectul fata de sine.

| memonelxd a răspuns:

Gluma proastalaughing) nu ti se pare ca se joaca cu relatia voastra?happy p*m eu consider ca e o gluma proastahappy

| Alesssya a răspuns:

Pai daca ti-a dat mesaj sa se desparta de tine ar fi putut fi o gluma (si eu mai glumesc asa cu prietenul meu doar sa il tin in suspansbig grin ) depinde acum de felul lui de a fi... daca tu stii ca a glumit si ti-a dat impresia asta(adica spunea serios ca a glumit) inseamna ca a glumit vezi maine cum se poarta cu tine!