| αʟεх a întrebat:

Imi puteti da un sfat?
O fata mereu se baga intre mine si cel mai bun prieten al meu, si din cauza asta ne mai certam. dar de cateva zile nu stiu ce se intampla cu el, nu prea mai vorbim straight face, doar daca il sun eu sau il intreb pe mess "ce faci?". si cand il intreb ce e cu el imi zice ca nimic. Inainte vorbeam mai mult, imi spunea daca e ceva, ieseam afara, radeam etc. Iar acea fata e o falsa, asta nu e doar parerea mea, mai multi prieteni de ai mei spun asta, dar el nu crede.
Ce as putea sa fac?

Fundita :*. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| ViVi99 a răspuns:

Pai daca voi doi sunteti prieteni buni nu veti lasa o fata sa intervina intre voi nu? Trimite-i un mesaj pe mess si explica-i ca acea fata nu trebuie sa iti rupa prietenia cu el. Spune-i ca te deranjeaza faptul ca nu mai vorbeste cu tine si roaga-l sa stai de vorba sa clarificati lucrurile. Va accepta doar daca sunteti prieteni buni. In caz ca nu accepta sa vorbiti, discuta cu fata si amenint-o! Sigur gasesti tu o cale cu ce sa o ameninti. Pune-o sa-i explice prietenului tau ca nu merita sa va certati sau nu stiu...ii spargi parola d mess, o bati etc. Mult norocwinking

1 răspuns:
| NeverKid a răspuns:

Ai putea sa-l intrebi de ce s-a departat de tine, dar nu inteleg. ei se plac sau cum?