Pai costa 400 de euro doar pentru partea de sus si eu am avut acum 4 ani dinti strambi si sus si jos si mi sau intreptat
Hei salut. am avut si eu aparat dentar cand aveam cred ca 10 ani. Proteza era foarte buna deci am dat 4 mil. pe ea atunci.Acum nu stiu daca s-a ieftinit sau s-a scupit. Eu aveam la fel ca tine cei 4 dinti din fata de sus strambi.Am purtat cred ca doar un an si mi s-au indreptat foarte bine dar nu am prtat mai deprte pentru ca nu o suportam nu puteam vorbi bine din cauza ca avea o chestie care apartinea de proteza in spatele celor 2 incisivi din mijloc. dar daca nu esti foarte mare si ii ai strambi nu e nici o problema pentru ca atunci cand vrei creste maxilarul se va mari iar dintii se vor indrepta (depinde de cat de strambi sunt dintii; nu e la fel la fiecare om) ...si sa stii ca nu doare deloc; nu are ce sa doara
Depinde cati ani ai. eu am 13, am aparat mobil si a costat 6 mil. cel fix costa si mai mult si iti strica smaltul dintilor si vei avea carii. mie stomatologul mi l-a recomandat pe cel mobil si isi face bine treaba.depinde si de cat vrei sa il porti.cu cel fix se indreapta mai repede.nu,nu o sa te doara.