| Delicutza a întrebat:

Imi puteti spune ce se va studia in clasa 6? Si niste siteuri cu aceste teme?

3 răspunsuri:
| Bubbchac a răspuns:

Buna! Iti pot spune eu, pentru ca eu acum am trecut in clasa a 7-a. Dar sa stii, site'uri, nu exista. Am cautat si eu dar nu am gasit. Iti pot spune materia, dar nu stiu la ce vrei sa stii.
Matematica: fi pregatita de: Radical, Ecuatii, Probleme cu triunghiuri, Drepte, Segmente, Si orice alte probleme de geometrie complicate, Mai era ceva, dar numai imi aduc aminte titlul.
Romana: Cam acelasi lucru cu ce ai facut in a 5-a. Dar se adauga mai multe reguli si toate alea. tongue
Biologie: Desigur ca vei studia animalele. Stai calma, este usor si o sa iti placa. Vai invata despre animale Unicelulare, Mamifere inferioare si superioare, Crustacele, Spongieri, si alea alea. laughing Numai tin bine minte titlurile.
Engleza: Nu cred ca te intereseaza. Nimic nou.
Franceza: Vei invata Que-lle heure et il? si un nou timp.
Istorie: Asta nu stiu sa iti zic. Istoria e, istorie. laughing
Geografie: Vei studia Europa. Europa de Nord, de Vest, de Est, de Sud sau mediteraneana, si Europa Centrala, din care face parte si Romania.
Desenul: E tot desen.
Teorie Muzicala: Daca esti la un Liceu de Muzica iti pot spune, daca nu, chiar nu stiu.
Fizica: Fenomele Fizice. Reflectia. Circuitele.
Tehnologie: Lemn, Echipament scolar, Incaltaminte din piele, Lut, Textile.
Spor: Faci sport. tongue Nu stiu daca mai sunt. laughing Le'am zis pe alea care mi'au venit in minte. tongue Okey, sper ca te'am ajutat, Bafta! kiss(\

| floryynnel a răspuns:

Romana, matematica,geografie, istorie,fizica, biologie, muzica, desen, sport,franceza, engleza, dirigentie, informatica, religie, iar site cu lectii, eu personal ma uitam sa vad ce o sa mai fac, ma uitam de lucrari pe didactic.ro

| Danutz0990 a răspuns:

Eu zic sa intri pe didactic.ro