Buna! Iti pot spune eu, pentru ca eu acum am trecut in clasa a 7-a. Dar sa stii, site'uri, nu exista. Am cautat si eu dar nu am gasit. Iti pot spune materia, dar nu stiu la ce vrei sa stii.
Matematica: fi pregatita de: Radical, Ecuatii, Probleme cu triunghiuri, Drepte, Segmente, Si orice alte probleme de geometrie complicate, Mai era ceva, dar numai imi aduc aminte titlul.
Romana: Cam acelasi lucru cu ce ai facut in a 5-a. Dar se adauga mai multe reguli si toate alea.
Biologie: Desigur ca vei studia animalele. Stai calma, este usor si o sa iti placa. Vai invata despre animale Unicelulare, Mamifere inferioare si superioare, Crustacele, Spongieri, si alea alea. Numai tin bine minte titlurile.
Engleza: Nu cred ca te intereseaza. Nimic nou.
Franceza: Vei invata Que-lle heure et il? si un nou timp.
Istorie: Asta nu stiu sa iti zic. Istoria e, istorie.
Geografie: Vei studia Europa. Europa de Nord, de Vest, de Est, de Sud sau mediteraneana, si Europa Centrala, din care face parte si Romania.
Desenul: E tot desen.
Teorie Muzicala: Daca esti la un Liceu de Muzica iti pot spune, daca nu, chiar nu stiu.
Fizica: Fenomele Fizice. Reflectia. Circuitele.
Tehnologie: Lemn, Echipament scolar, Incaltaminte din piele, Lut, Textile.
Spor: Faci sport. Nu stiu daca mai sunt. Le'am zis pe alea care mi'au venit in minte. Okey, sper ca te'am ajutat, Bafta! (\
Romana, matematica,geografie, istorie,fizica, biologie, muzica, desen, sport,franceza, engleza, dirigentie, informatica, religie, iar site cu lectii, eu personal ma uitam sa vad ce o sa mai fac, ma uitam de lucrari pe didactic.ro
FreaxxKid întreabă: