| CuvinteFaraSens a întrebat:

Imi puteti spune si mie cu ce sa merg la prima mea intalnire cu o fata?happy(dau funditabatting eyelashes) ( adica o floare, bla bla bla...)

Răspuns Câştigător
| Fragile a răspuns:

Pai mi se pare foarte dragut si clasic o floare si o cutie cu bomboane Milka in forma de inimioare.Si floarea sa fie un trandafir ROSU care inseamna DRAGOSTE. E foarte draguta. Funda?

8 răspunsuri:
| alin a răspuns:

Cu mainile in buzunar e cel mai bine cai prima intalnire.la o 2 mai mere si o floare sa devi romantic la a 3 deja meri cu sticla de vin si de acolo iti faci treaba.

| Ingerash a răspuns:

Un trandafir ar fi extraordinar

| MEMO a răspuns:

Prima? da cati ani ai frate? 5?
rolling on the floor

| lallyy a răspuns:

Un buchet de trandafiri rosii cred ca ar fi perfect

| KiddSimo a răspuns:

Mie mi se pare un pic cam mult toate acestea.adika scuza`ma. o cutie de bomboane la 100 si ceva de mi si un trandafir...hmmthinking

nu stiu cu banii astia as zice mai bine sa o scoti undeva la o pizza sau nu stiuthinking

oricum cutia de bomboane si trandafirul nu este o idee rea. dar presupun ca esti micut daca abia ai prima intalire.asteapta sa evolueze si apoi poti sa-i cumperi iubitei tale ce vrea sufletul eihappy

| pisioi a răspuns:

Pai.romantic.ar fi cu un trandafir, sau cu un ursulet, inimioara.bomboane., parfum.sau poti sa o si scoti la un restaurant.tongue

| IngerulNegru_9449 a răspuns:

Un trandafir happy

| diutza23 a răspuns:

Un trandafir frumos cu putine frunze.