| AnaCristinaN a întrebat:

Imi puteti spune unde sa-mi fac ziua de nastere? Funda! Si sa precizez ca sunt o fata 12 ani!

10 răspunsuri:
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,eu zic sa nu faci dintr-o zi de nastere ceva...imens.Nu te complica prea mult in detalii, alege ceva simplu dar in acelasi timp frumos si amuzant.De ce sa iti faci ziua de nastere intr-un alt loc cand ti-o poti face acasa la tine? Iti inviti colegii, prietenii, faci toate pregatirile, o pui pe mama ta sa te ajute, eventual pot ramane 2 colege la tine peste noapte, va fi foarte frumos.Veti putea petrece pana la ce ora vreti, daca vreti sa stati treze toata noaptea, nimic nu va impiedicahappy.Si cheltuiala va fi cam aceeasi, daca nu, chiar mai putin. Sper ca te-am ajutat.Bye!happy

| ciuuucalaaata a răspuns:

Pai..ai putea sa ti-o faci la MC Donald sau la KFC sau poate la Piticot. big grin

| Zuzazozo a răspuns:

Ai putea sa-ti faci ziua acasa sau la un restaurant.happy

| AnaCristinaN explică:

Stiu cum e la McDonalds si Kfc ...nu-mi place.

| rebecutzaa a răspuns:

Du-ti prietenii la film si apoi la pizza hut! asa a facut o prietena! nu uita de tort si sampanie!

| adelutza2000 a răspuns:

Cred ca la varsta ta cel mai potrivit e sa ti-o faci acasa. Daca nu vrei sa fie cine stie ce poti sa-ti rogi mama sa-ti faca niste pizza si sa beti racoritoare. Poti sa faci un moment gen "despachetarea cadourilor" si sa va jucati jocuri si ascultati muzica. eu asa mi-am facut-o. la multi ani

| Biskuit3 a răspuns:

McDonaldsbig grin tongue fundita?big grin

| SlenderMann a răspuns:

Asta e treaba ta.Doar tu ar trebui sa decizi asta.Eo nu o mai fac de la 12 ani.Dar asta nu ar trebui sa te influenteze.

| xXDouaPuncteIcsXx a răspuns:

Ai putea sa-ti faci ziua acasa muzica distractie zapaceala:X Si chiar ar putea sa doarma prietenii la tine sa continuati distractiahee hee S-au sa iesiti undeva intr-un loc funnysmug Si La Multi Ani! Sa fi iubita si fericita:*

| AnaCristinaN explică (pentru xXDouaPuncteIcsXx):

Nu acum e ziua mea ...am intrebat ca nu, mai e mult si de asta, dar oricum mersi!