Ca să ajungi la spital nu e neapărat nevoie să iei pastile. Cel mai rapid ajungi cu un taxi.
Doamne nu fa asa ceva! nu e bine ca nu este nici o pastila care sa nu lase daune in corpul tau si nu numai! Orice suferinta ai avea si oricat te-ar durea nu merita! Iubeste viata mai ca doar una ai
Fetita, esti nebuna. Sfatul meu.Nu lua nimic, spune-i unei prietene ce ai pe suflet si roag`o sa te gazduiasca la ea cate-va zile.Dar in timpul asta, nu te du la scoala si tine tellefonul inchis, avand grija k doar prietena ta(care nu e sifonara) stie ca esti acolo.Pateam si eu chestii din astea cu mama acum vre`o 2 ani.Si am facut ce am spus mai sus.Acum suntem cele mai bune prietene si ii spun orice.Nu tipa, nu urla, imi accepta chiar orice. Fumez cu ea de fata.si nu am ascunzisiuri. absolut niciunul.
Esti sigura ca vrei sa faci chestia asta? poti sa ii demonstrezi si altfel mamei tale anumite chestii., poate a spus-o la nervi.si mama face la fel. nu as putea sa vin pe un site de socializare si sa intreb cum sa mor...e chiar aiurea. deci renunta la aceasta idee stupida,