| tatiiianaa a întrebat:

imi spune si mie cineva ce pot sa ii dau cadou mamei mele de 8 martie?

Răspuns Câştigător
| Ager a răspuns:

Ca să fie de efect trebuie să-ți vină ție din inimă. Scrie-i o scrisoare în care să-i mulțumești de tot ceea ce a făcut pentru tine până acum (și încă face). Un alt cadou este să o respecți (dacă deja e așa foarte bine! puțini mai au respectul cuvenit față de părinți).
Lângă acea scrisoare, ai putea să scrii una și pentru tatăl tău (cu siguranță mama ta se va bucura să vadă că îți apreciezi părinții (sper că chiar așa și este!) chiar dacă este 8 martie tongue.)
Încearcă și vei vedea bucuria, dar ce zic bucurie, mama ta va fi fericită.

3 răspunsuri:
| AndddRu a răspuns:

Heii.
Pai, poti sa ii inramezi ' o poza cu voi 2, sau cu toata familia ta! Asta am facut eu, si bucuria de pe chipul mamei a insemnat enorm.
- poti sa ii iei o bluzita. sau o rochita/ fustita /esarfa
- Un parfurm / Bijuterii.
- eu raman la ideea cu rama -
Daca crezi ca este prea invechit, i`ai o rama digitala [ 1 mil. si ceva thinking]
So, scuze. atata imi vine in cap!

| libertat a răspuns:

Felicitari cu 8 martie!roseCred ca iai putea lua mamei tale:Florile sunt un cadou universal, un parfum atemporal, O rama foto argintata.
o felicitare care nu uita sa scrii "Te iubesc!"
Cred ca te-am ajutat.

| TheKKosmyyn a răspuns:

Buna! Fai o felicitare frumoasa facuta de tine, cumparai ceva ieftin si frumos(asa e cel mai bine, nu scumpe si proaste), fai o urare frumoasa, scrie-i o poezie si daca stai sa te gandesti sun 10.000.000 de idei!big grin