Iesi in curte si ajuta la gospodarie: matura batatura, uda florile, pliveste gradina, spala prin casa, calca, fa curat, sterge geamurile, fa ordine, invata sa gatesti bunatati, citeste, scrie... si lista ar putea continua, ca sunt atta de multe de facut cand stai la tara, ca nu-ti ajung 24 de ore/zi sa le termini.
La tara de la mic la mare mai toti stiu sa repare o bicicleta, ar trebui sa te ajute cineva. Daca tatal tau nu e suparat pe tine din anume motive ci doar ocupat du-te si spune-i - Te rog acorda-mi si mie mai mult timp si atentie, o sa cresc si o sa regreti ca n-ai facut asta. Ii spui ca ti-am spus eu, am un baiat si o fata 28 / 26 de ani si imi pare rau ca nu m-am jucat cu ei destul.
1.Ce are bicicleta? 2. Uita-te pe youtube la ce sa faci cand te plictisesti(sunt atatea fete care au facut milte filmulete interesante )si uita-te la DIY, sunt superbe. Daca nu vrei sa faci nimic din asta, cuteste sau uita-te la un film, din care iti plac sau asculta muzica
3.Nu te intrista,nu ai de ce, ai o vara fara scoala si stres si tu esti trista asa ca uite ce iti mai propun:fa activitati in familie, vorbeste pe Skipe sau pe Snapchat, gasesti tu, esti fata desteapta
Dupyo...daca iti arat istoricul meu de pe youtube de pe telefon gasesti numai filmulete diy, merrel twins, gabriel conte...dar faza e ca m-am cam saturat sa stau singura in casa pe telefon
2.Folosesc si snapchat (intr-o saptamana fac si 1000 puncte)
3.bicicleta aia o am de pe a4-5(acum am treminat a 8a)...pe clasa a 6-a cred ca mi s-a desumflat roata si nu mi-a inflat-o nimeni... oricum acum cred ca toata e ruginita de cand a fost bagata in spatele casei
Gretta ...stau eu la tara dar stam intr-un sat mai dezvoltat... avem o firma, in apropiere este o fabrica, gradina nu avem sa pot iesi prin ea ..curtea mea e plina de pietre, masini, utilaje
Cartofi, fan sau altele de genul nu avem nici animale, doar un catel care vara este mai mult plecat de acasa
Nu toate satele sunt la fel
Mai bine cere-i si daca ai un magazin prin apropiere du-te ia petice de bicicleta sau o camera si spune-i tatalui tau,, uite, am luat materiale, imi repari bicicleta?,, Dar prieteni nu ai prin sat? Cei care se plimba aproape in fiecare zi, nu pot sa stea cu tine daca ai bicicleta stricata?