| obsercvayr a întrebat:

imi spune si mie cineva cum sa-mi fac o prietena? Ce trebuie sa fac sa agat o fata mai bine spus. Va rog sa nu-mi spuneti sa fiu eu insusi sau ca timpul le face pe toate. Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturui sa agat o fata ii multumesc din suflet si ii acord o fundita.

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Pff ca sa te apropi de o fata e bataie de cap iti spun eu.
Trebuie sa ai rabdare, prima oara faci cunostinta (si normal), dupa aceea incerci sa te bagi in vorba cu ea, la inceput e mai bine sa vorbiti cand sunteti inconjurati de cativa prieteni te vei simti mai in largul tau, dupa vreo luna cam asa incearca sa te apropii mai mult de ea incearca sa o chemi pe afara dupa ce te-ai imprietenit cu ea cat de cat, da nu de genu "vi la o plimbare, bem o cafea?", nu fara asa ceva, spune-i doar "vi pe afara?" nu ii da de inteles ca vrei o intalnire, daca ii place sa stea in compania ta va iesi cu tine afara, veti fi doar voi 2 si de aici lucrurile decurg singure, va luati la vorba, ect.
Daca va intelegeti bine si va place sa iesiti afara sau sa stati de vorba doar voi 2, indrasnese sa o inviti la o intalnire sau sa ii spui ca ai inceput sa simti ceva pentru ea.
Cam asta ar fi dar na. cand vrei sa fi cu o fata mereu lucrurile par dificine dar dupa ce le-ai facut spui "nu credeam ca va fi asa usor"
Bafta la agatat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu mai folosi verbul "a agata" ca nu e o carpa sa o agati de sarma ci o persoana pe care o placi si care iti doresti sa te placa. Pune ochii pe o fata si incearca sa te apropii de ea si afla daca si ea simte ca te place.

| Loola19999 a răspuns:

Ce-ar fi ca pentru inceput sa lasi Pc-ul. Iesi afara, pune ochii pe ea, vezi daca te accepta in anturajul ei, fii prietenul ei, apoi cel mai bun prieten. Si fi deschis in faza ei despre orice.Si vezi daca iese ceva.