Ultima versiune aparuta e clar cea mai buna. Intra pe site-ul lor si downloadeaza ultima versiune.
Te intrebasem dincolo "Stai asa, ca te iau la rand si pe tine. Si ce ar fi "normal" sa raspunda cineva acolo? Mmm? Ca e desteapta de da pe afara si a ales bine barbatul cu care sa intemeieze o familie? Un ratat care bea de nu mai stie de el si isi mai si insulta sotia? Femeia care ii mai duce si copilul in burta. Ce ar fi normal sa ii zica cineva? De tot ai impresia ca am fost nesimtit cu ea."
Sa o incurajez pana naste. Si? Ce se schimba dupa ce nastea? Devenea ala domn deodata? Raspunzi cand poti. Vad ca ai scris ca iti moare bateria.
Măcar nu dai palpitații femeii. vrei să nască înainte de termen?
Din fericire problemele altora nu sunt si ale mele. Nu are de ce sa imi pese. Si de ce sa ii provoc asa ceva? DOar ca adevarul doare. Nu a fost in stare sa aleaga un barbat calumea cu care sa faca si ea o casa.
Voi tot vorbind ati ramas. Azi faci 6 ani aici. La multi ani Iuliana!
Te-as strangeee de gaaaaat (metaforic vorbind). tu chiar esti de parere ca daca tipul era asa de la inceput mai erau impreuna si mai faceau si un copil?
Omu nu devine cretin peste noapte. Nu e ca s-a sculat in ziua aia cu fata la cearceaf si si-a pus in minte sa devina pe zi un betiv cretin si nesimtit. Intelegi tu? Hai ca nu mai ai 15 ani...
N-ai de ce. Stii, cand i-ai scris acum vreo 3 minute lui Endoryuss "Te-as strangeee de gaaaaat" am crezut ca era pentru mine.
Nu inteleg de ce o subestimezi pe femeie. Ea chiar este o victima. Uneori traiesti cu un om 20 ani si nu il cunosti...
Plus ca, unii joaca foarte bine teatru.
Nuu, nu sunt un om violent, cu atat mai mult cand e vorba de oameni care nu au facut nimic
Fac asta pentru ca ea ar trebui sa stie mai bine. E femeie. Femeile se pricep mai bine cand vine vorba de a citi un caracter ( bine, de fapt nu e adevarat deloc avand in vedere cate stau cu jegosi si tot au impresia ca ii vor schimba. Paradoxul feminin de cand lumea si pamantul). Si eu nu cred ca faci copil cu cine apuci..Nu stiu. Sunt multe de vorbin despre situatia ei dar clar are si ea o parte mare din vina.
Cu ultimii 5% iți spun ca nu cred ca am terminat discutia aceasta, si sunt de parere ca ar trebui sa o facem, candva
Si eu am mai facut spam la unele postari, dar nu vad gluma. Stii care-i cel mai tare in vorba user de aici?
Citeste locatia si raspunsurile lu' asta (nu-s doar 9, ci 460).
https://www.tpu.ro/utilizator/achtdz
Asta eu nu stie. Tu trebuie vazut, verificat si dat verdict.
Vai, noroc să stăteam pe scaun, că de nu sincer picam: „le fac pe ele să vină în genunchi la mine" -_-
anonim_4396 întreabă:
felisbalan întreabă: