| emma8931 a întrebat:

Buna TPU imi spuneti va rog cum pot impaca doi prieteni care de fapt nu s-au certat dar baiatul crede ca da si i-am explicat ca a fost o gluma si el nu vrea sa inteleaga. ce pot sa fac sa-i impac?

Răspuns Câştigător
| gabi13579 a răspuns:

Hey uite intrebarea este despre mine si un tip care ma place si am facut ogluma pe seama lui intr-o ora si acum crede ca sunt suparata pe el dar nu sunt si de fapt pare ca el e suparat pe mine si se comporta ca un magar acum cu mai toate prietenele mele inclusiv cu mine. faza e ca nu vrea sa vorbeasca cu mine sau cu emma despre asta si nu cred ca ne poate pune fata in fata si apropo este un prost prin felul in care se comporta

1 răspuns:
| martoraluipuci a răspuns:

Pune-i fata in fata pe cei doi.doar asista. daca e, intervine si in cearta lor explicandu-le frumos care e problema fiecaruia.
bafta

| gabi13579 a răspuns (pentru martoraluipuci):

Hey uite intrebarea este despre mine si un tip care ma place si am facut ogluma pe seama lui intr-o ora si acum crede ca sunt suparata pe el dar nu sunt si de fapt pare ca el e suparat pe mine si se comporta ca un magar acum cu mai toate prietenele mele inclusiv cu mine. faza e ca nu vrea sa vorbeasca cu mine sau cu emma despre asta si nu cred ca ne poate pune fata in fata si apropo este un prost prin felul in care se comporta