Buna, si eu am implinit 14 ani si am avut acelasi sentiment. Dar cred ca ar fi o diferenta intre noi doua pentru ca parintit mei sunt mai intelegatori decat ar putea crede unele persoane. De ziua mea i-am zi acelasi lucru mamei mele ca vreau sa schimb ceva la mine. Ea a fost de acord spre mirerea mea. Eu as spune sa-ti schimbi culoarea parului, ori sa-ti faci un tatuaj daca sunt si parintii tai de acord desigur. Ar mai fi multe idei dar acum depinde si de parerea parintilor. Sper sa iti fi fost de ajutor ce ti-am zis.:*
Buna!
In primul rand reau sa iti urez un "la multi ani!" calduros,sa ai parte de tot ce iti doresti in viata!
Avand in vedere ca esti o fata chic, te sfatuiesc sa te mentii. Vrei sa iti schimbi look-ul? Ei bine te sfatuiesc sa te tunzi, iar daca iti pare rau de podoaba capilara incearca diferite coafuri pe care le poti executa fara efort si rapid.
Poate ti sa iti schimbi stilul vestimntar.Ei bine, incearca sa te documentezi despre diferite stiluri si apoi sa il adopti pe cel ce crezi ca te reprezinta cel mai mult, si sa il adaptezi felului tau de a fi.
Numai bine!