| deia a întrebat:

In 31 este ziua prietenei mele, ce cadou as putea sa ii iau? Chiar nu mai am idei. Ceva originalhappy.

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| LoveGivesYouWings a răspuns:

Un lantisor finut in cu un pandantiv care se desschide in care sa aiba poza cu voi 2 dar sa ai si tu unul la fel 2 bratari pe care sa scrie numele celeilalte sau sa scrie,, my bff:...(numele) sau 2 tricouri pe care sa scrie my bff...(numele) si sa arate o sageata in spre cealalta sau doua rame foarte dragute in care sa pui cea mai frumoasa poza cu voi 2 poate chiar si o poza editata

fundita big grinbig grin

4 răspunsuri:
| DeXxa a răspuns:

O carte, sau sa cumperi o rama de tablou si sa pui poza ei.big grin

| AndreeaLupan a răspuns:

Sar putea costum de baie

Sau ceva o bratara ca si a ta.sa aveti ambele la fel

| *** ~_- DeLliAaA -_~ *** a răspuns:

O bratara cu numele ei, ceva care sa aveti amandoua, care sa simbolizeze prietenia voastra (daca sunteti BFF).

Sau o prietena de-a mea i`a dus altei fete de ziua ei un ursuletz si a cumparat niste chiloti tanga si i`a pus la urs si asa i l`o duslaughinghappy

Sau poti sa ii faci un video pe youtube cu poze cu voi doua si mellodia preferata.

Succes:*

| ρunct a răspuns:

Eu de ziua prietenei mele cele mai bune am luat doua lantsicuri pe care impreuna scria BFF intr-o inimioara.Adica ea avea jumatate si eu jumatate. Sau alta cadou a fost sa-i luam unei prietene o bratsara cu numele ei! In fine, nu stiu ce gusturi are prietena ta! Dar eu m-as bucura sa primesc asa ceva! Sper ca ti-am fost de ajutor!