| cryss_6160 a întrebat:

In august trebuie sa plec in tabara cu scoala timp de o saptamana. Ce as putea folosi pentru a ma epila? Crema? Benzi? Ceara? As vrea sa tina cel putin o saptamana pentru ca nu pot sa ma mai epilez si acolo...As vrea sa stiu ce imi recomandati, cat dureaza, unde se gasesc de cumparat si cat costa(aproximativ).
! Dau funda celui mai folositor si complex raspuns + voturi celorlalti!

Răspuns Câştigător
| PrecioussGirl a răspuns:

Pei eu ma fac cu ceara pentru ca tine destul de mult ( in jur de 3 4 saptamani), am pielea fina, in timp parul se rareste iar radacina mai cedeaza.
depinde de la fata la fata. eu am mult par ca sa zic asa, iar radacina e foarte tare si de aceea prefer sa ma fac cu ceara.
sunt fete care se fac pe picoare cu lama si nu au nimic. au pielea destul de fina si nu arata rau. eu ma fac la sub brat cu lama si am pielea aspra, parul creste ca niste tepi, se vede urat oricum.
mi-am luat mai de mult niste benzi si nu au fost bune de nimic.
e cam greu sa te faci de una singura.
sfatul meu este ori sa te duci la salon ori sa chemi o cosmeticiana acasa daca sti vreuna (cum fac eubig grin).

1 răspuns:
| Genuitoarea a răspuns:

Du-te la un salon si epileaza-te cu ceara, este cea mai sigura metoda si o sa tina vreo saptamana.asa e cel mai bine :* puppp!