| anamar1a a întrebat:

In ce domeniu ar trebui sa lucrez pentru un salariu decent de 3000-4000 de lei net, deci cam 5000-7000 brut. Mentionez ca sunt pasionata de arta digitala, clasica, matematica si info ( mai putin c++, imi place html, python ), psihologia, antreprenoriala.
Ideea e ca nu-mi place sa tocesc, ma bazez foarte mult pe gandirea logica, am urat foarte mult istoria, biologia si chimia in generala si liceu, nu m au atras.
Mentionez ca ma intereseaza o sluja mai nesolicitanta (maxim 5-6 ore/zi sau 7-8 dar cu pauze si program lejer), sa am timp si pentru mine, progam flexibil, pe viitor vreau sa devin un antreprenor, sa cumpar actiuni, sa investesc la bursa, in active etc, deja ma ocup part time cu asa ceva, deocamdata lucrez la un site si la marketing.
Vreau totusi pana ma pun pe picioarele mele sa am o sluja acolo, sa am un venit asigurat, dar nu mai mic de 3000.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

4000 lei in momentul de fata sant - politistii, pompierii, asistentii medicali, IT-stii, soferii pe autobuz, soferii pe tir (care merg numai in RO de luni pana sambata apoi se intorc acasa) - sau sa prinzi norocul unui var de-al meu director la Vodafone 5000€ net pe luna dar tot asa a inceput de jos la magazinul coltului urcand in ierarhie, avea cariera terminata in domeniul de avocat, dar nu a scos licenta

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Programare, finante, medicina, avocatura, design samd. 3000 lei nu e o suma asa mare.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ar trebui să ai întâi o facultate terminată. Salariile de începător nu sunt atât de mari, indiferent de domeniu, mai ales cum vrei tu, mai ne solicitant. Vise.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

It recomandwinking

| Madalina1837 a răspuns:

Probabil cel mai potrivit pentru tine ar fi un post de IT-ist, daca tot iti place si info?‍♀️

| anamar1a explică (pentru Madalina1837):

La asta ma gandeam si eu, insa nu stiu exact ce ramura m-ar avantaja cel mai mult.