| Numaizicnimic1 a întrebat:

Bună, TPU!
În curând, o să am o întâlnire cu un băiat. Va fi prima mea întâlnire. Eu am 16 ani, dar până acum nu am avut o întâlnire, pentru că m-am axat foarte mult pe carte. Nu-mi doresc, bineînțeles, nici acum sa mă las de carte. Va fi pe primul loc, înaintea oricărui băiat, dar cred că a venit momentul să cunosc și eu un băiat la această vârstă, totuși…
Băiatul are aproape 20 de ani, dar este un băiat foarte cuminte care studiază, de asemenea, la facultate deja. I-am spus mamei mele de el, și ei i se pare tot un băiat de încredere și mă lasă să ies cu el. (Lui tata nu i-am spus și nu îi spun nimic, fiindcă este foarte dur și nu vrea, oricum, să audă de așa ceva.)
O să ies cu el, dar nu suntem încă "împreună", ci o să ieșim mai mult să ne cunoaștem.
Întrebarea mea este următoarea: Ce să fac la o primă "întâlnire"?
Vă rog, fără răspunsuri răutăcioase. Rog adresare frumoasă, iar dacă nu se poate, mai bine nu mai scrieți nimic. Mulțumesc! happy
P.S.: Nu știu dacă am ales categoria corectă. sad

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Doamna aceasta este mai psihopata decat orice baiat dubios cu care ai putea sa iei legatura, nu o baga prea mult in seama, probabil are si unele probleme psihice!

Mergi la intalnire cu baiatul fara griji, nu te rapeste nimeni! Este foarte bine ca mama ta stie, chiar daca tatal tau nu stie, nu este o problema, atat timp cat mama ta stie.
Esti la o varsta la care trebuie sa experimentezi si aceasta parte!

Ca sfaturi...in primul rand sa nu iti faci asteptari de niciun fel, este mai bine sa te surprinda placut decat sa te dezamageasca.

Apoi strict la intrebarea ta, la o prima intalnire incearca sa il lasi sa te cunoasca, spune-i despre tine ce consideri tu ca e necesar sa stie si intreaba ce te intereseaza legat de el, afla mai multe despre el, ce te intereseaza pe tine mai mult. Puteti sa iesiti la plimbare, poate la un suc/mec/etc.

Mergi cu incredere la intalnire, poate chiar e un baiat bun. Diferenta de varsta nu este atat de mare, din contra, este una destul de potrivita, singurul aspect mai ciudat in ochii unora este faptul ca tu esti minora si el major dar timpul rezolva asta nu?happy

Iti doresc o prima intalnire frumoasa si de ce nu, de aici sa inceapa o relatie frumoasa. Nu te teme, nu exista niste lucruri ce trebuie facute..mergi cu inima deschisa si o sa fie bine!

Iti tin pumnii! Poate te intorci aici sa ne spui cum a fost!

Si inca odata, violleta este un om cu probleme, nu o baga in seama

21 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa iesiti numai in locuri publice, unde este lume si unde nu ti se poate intampla nimic rau.
Faptul ca nu-i spui tatalui este un lucru rau, ca de se dovedeste a fii un "lover boy" care este inflitrat in secte de rapire a fetitelor si vanzarea lor pe piata internationala, mama ta isi va rupe parul din cap daca dispari si taica-tu nu este informat.

Ma suprinde ca unul atat d emare de varsta se arunca la fetite de 16 anisori, in loc de una de varsta lui, ceea ce ma duce cu gandul ca poate sa fie un smecher versat, care a iesit la agatat minore, ca sa le poate rapii, ca voi la anisorii astia nu aveti prea muta minte si sunteti usor de pacalit.

| Numaizicnimic1 explică (pentru Violleta2022):

Da, în locuri publice vom ieși, asta cu siguranță. M-am gândit și eu la asta. Da, nu zic că nu ar fi posibil să fie vreun băiat care răpește, dar voi avea grijă, plus că mama nu se va îndepărta foarte mult de noi.
Credeți-mă că lui tata nu am cum să-i spun, el este și bolnav și de la boala asta face mereu scandal. Înainte nu era așa…
Păi…el spune că nu a găsit fete cuminți până acum. Și nu, nu spun că-l cred, doar zic ce spune el.
Am avut niște probleme care m-au maturizat destul, zic eu, la minte. Și din nou, nu, nu zic că am gândirea ca a dvs., dar nici prea slabă gândire nu am.
Deși nu era răspunsul căutat, apreciez efortul scrierii și vă mulțumesc mult pentru sfaturi! happy

| Violleta2022 a răspuns (pentru Numaizicnimic1):

Ma suprinde cat de naiva poti sa fii, sa crezi ca un baiat este atat de cuminte, dar are 20 de ani si se da numai la copile...de aceea spun ca ceva nu este in regula acolo, fiindca unul de 20 s-ar uita cu sigurnta la una de 18-19-20 de ani, dar pe alea nu le poate ametii de cap cum se intampla cu voi, astea micute si imature, de aceea ti-am spus adevarul.
Agatatul asta tip "lover boy" este atat de simplu incat tote fetele cad in plasa, fiindca baiatul pare sincer, spune numai lucrui ducli si frumoase, face complimente, face invitatii, plateste el tot, ca si cum ar fi "cavalerul mult asteptat" ba chair te convinge ca te iubeste, pana in ziua in care te intreaba daca ai fi in stare sa fugi cu el si chiar te fura.
Sunt mii de fete care sunt furate an de an si vandute pe piata prostitutiei internationale.
https://www.facebook.com/reel/2057846857894054
https://www.facebook.com/reel/770162920989288/?s=ifu
https://www.facebook.com/reel/196101549849285

Doamnă, de ce spuneți așa despre mine, dvs. nu ați avut această vârstă? Dvs. nu ați fost "naivă"?
Băiatul este student la teologie…

| Numaizicnimic1 explică (pentru Robert2526):

Mulțumesc mult pentru răspuns și pentru sfaturi!
Nu am nimic cu doamna Violleta, poate sunt bune și sfaturile dumneai, doar că la această vârstă ne consideră prea proști. În fine…, problema dumneaei ce crede.
Da, sigur, o să vă spun cum a fost (întâlnirea este peste aproape 2 săptămâni).
Încă o dată, mulțumesc mult pentru timpul acordat scrierii și pentru sfaturi!
Zi frumoasă să aveți! happy

Nu spun nimic despre tine, doar te previn si-ti spun la ce trebuie sa fii atenta, ca nu-i normal ca la anisorii astia sa iesi cu baieti adulti iar faptul ca tu minti in mod special ca tatal sa nu afle iesind pe ascuns, este un lucru rau, pe care nu ar trebui sa-l faci si totusi il faci cu buna stiinta tocmai pentru ca nu esti inca capabil sa intelegi cat de riscanta este situatia asta.

Vă mulțumesc mult pentru sfaturi și pentru că "mă preveniți! Dar de ce nu înțelegeți că tata este bolnav și el oricum nu mai "gândește" așa cum ar trebui. Vreți să mă omoare dacă află asta…?
Am zis că va fi mama cu mine, de-asta nu mi-e frică. Ea nu se va îndepărta de noi.

Bună seara!
A rămas să vă anunț cum a decurs întâlnirea. Astăzi m-am întâlnit cu băiatul, și a fost super. A fost mai timid el decât mine, dar a fost foarte bine. A vorbit și cu mama, e foarte de treabă, liniștit, cuminte, și cult băiatul. Nu a avut încă "curajul" să mă întrebe dacă vreau să fim împreună, deși m-a luat în brațe, m-a pus cu capul pe pieptul lui…etc.winking Eu nu-l grăbesc, îl las ușor.
Iar sfatul dvs. (cum că să nu am emoții), a fost foarte bun. L-am luat în seamă, și a decurs minunat.
Vă mulțumesc mult pentru sfaturi! happy

| Robert2526 a răspuns (pentru Numaizicnimic1):

Felicitari! Bravo tie! Multumesc ca ti-ai adus aminte sa imi spui despre intalnirea ta! Se pare ca ai dat de un baiat bun, ma bucur mult pentru tine

Mulțumesc și eu! Da, am apucat bine happy

| Robert2526 a răspuns (pentru Numaizicnimic1):

Doamna aceasta este mai psihopata decat orice baiat dubios cu care ai putea sa iei legatura, nu o baga prea mult in seama, probabil are si unele probleme psihice!

Mergi la intalnire cu baiatul fara griji, nu te rapeste nimeni! Este foarte bine ca mama ta stie, chiar daca tatal tau nu stie, nu este o problema, atat timp cat mama ta stie.
Esti la o varsta la care trebuie sa experimentezi si aceasta parte!

Ca sfaturi...in primul rand sa nu iti faci asteptari de niciun fel, este mai bine sa te surprinda placut decat sa te dezamageasca.

Apoi strict la intrebarea ta, la o prima intalnire incearca sa il lasi sa te cunoasca, spune-i despre tine ce consideri tu ca e necesar sa stie si intreaba ce te intereseaza legat de el, afla mai multe despre el, ce te intereseaza pe tine mai mult. Puteti sa iesiti la plimbare, poate la un suc/mec/etc.

Mergi cu incredere la intalnire, poate chiar e un baiat bun. Diferenta de varsta nu este atat de mare, din contra, este una destul de potrivita, singurul aspect mai ciudat in ochii unora este faptul ca tu esti minora si el major dar timpul rezolva asta nu?happy

Iti doresc o prima intalnire frumoasa si de ce nu, de aici sa inceapa o relatie frumoasa. Nu te teme, nu exista niste lucruri ce trebuie facute..mergi cu inima deschisa si o sa fie bine!

Iti tin pumnii! Poate te intorci aici sa ne spui cum a fost!

Si inca odata, violleta este un om cu probleme, nu o baga in seama

Ai de fapt 15 ani, asa cum ai declarat chiar tu in 31 ianuarie cand spuneai ca ai 14 ansiori.
Deci esti protejata de lege fetita, fiindca sub 16 anisori cine te atinge face puscarie!

Am și spus că am APROAPE 16 ANI, ADICĂ 15, da.

Ma rog, sper ca taica-tu sa nu citeasca ce porcarii scrii tu pe forumuri online, cum intai spui ca el nu trebuie sa afle de intalnirea asta fiindca este un om dur, apoi schimbi minciuna si spui ca-i bolnav si nu mai gandeste, cu alte cuvinte l-ai facut nebun.

"...Dar de ce nu înțelegeți că tata este bolnav și el oricum nu mai "gândește" așa cum ar trebui."

Fetita, un baiat serios de 20 de ani, nu ar invita la intalnire o fetita de 15 anisori, mai ales daca este student la teologie, ca ar trebui sa realizeze ca asa ceva nu se cade sa faca niciodata, fiindca risca sa-si compromita viitorul lui ca preot, fiind considerat pedofil.

Am mai zis odată că e bolnav, nu ați vrea să fiți în locul nostru și nici nu vă doresc. Nu, nu l-am făcut nebun, dar ia spuneți-mi și mie (că văd că știți cam orice) cum este un om după un Accident Vascular Cerebral Hemoragic + un Hematom pe creier? E sănătos sau gândește normal? Serios acum…
V-am vorbit frumos, v-am mulțumit și vă mulțumesc pentru sfaturi, dar nu cred că era necesar să-mi spuneți că-mi fac tatăl nebun și că mint legat de boala pe care o are. Doar noi știm prin ce am trecut, așa că…, comentariile sunt cam…inutile. Mulțumesc!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

La o prima întâlnire vorbiți. Vă cunoașteți mai bine. Puneți întrebări unul altuia, unele mai importante (despre familie, părinți, școală etc) altele mai ușurele (ce cărți, filme, muzica vă place) altele mai delicate (despre foști sau foste, despre primul sărut).
Va plimbați, ieșiți la un suc, ideea e sa puteți vorbi și să vă auziți foarte bine.
Daca el vine cu o floare, daca îl placi și îți dă un sentiment de siguranță (ascultă-ti intuiția!), la finalul întâlnirii îl poți lăsa să-ți dea un pupic.
Daca nu, nu. Nu e cu supărare.
La prima întâlnire e fără atingeri, ținut de mână sau alte intimități. Prima întâlnire e de cunoaștere și atât.
După întâlnire, te vei gândi ce ți-a plăcut, ce nu și dacă vor exista și alte întâlniri.
Ascultă-ti intuiția, analizează orice sentiment de crispare, încordare, asculta-ti corpul, pentru că îți trimite in permanență semnale daca te afli sau nu în pericol.
Nu consuma ceapa sau usturoi înainte de prima întâlnire. happy

| Numaizicnimic1 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

V-aș fi dat funda, dar am dat-o la altcineva. Mulțumesc mult pentru sfaturi și pentru timpul acordat scrierii! happy

| just4ubr2015 a răspuns:

El doar vrea sa se culce cu tine si atat dupa o luna cand o sa ii cazi in pat apoi te va avea ca pe un trofeu si toti vor sti ca ai fost a lui mai bine vezi-ti de carte si de scoala o sa ai timp de barbati dupa

| Numaizicnimic1 explică (pentru just4ubr2015):

Mulțumesc mult pentru răspuns! Dar este student la teologie, nu cred că ar vrea neapărat asta laughing laughing

Chiar te amuza cand oamenii iti dau sfaturi serioase si de bun simt?
Esti atat de imatura ca habar nu ai in ce primejdie esti!

| squizzy802 a răspuns:

Sa-i bag la m**e lu batrana aia virgina de Violetta, te pup, iesi cu baiatul la intalnire ca nu e nimic anormal!

| Numaizicnimic1 explică (pentru squizzy802):

laughing laughing
Am ieșit cu băiatul, a fost super întâlnirea! Mulțumesc! happy