Nu stiu de ce nu a apărut tot răspunsul: Ideea e ca somnul poate sa iti fie deranjat din multe cauze: te trezesti tarziu si esti prea odihnita ca sa dormi bine, nu ai suficienta activitate, esti stresata, stai toata ziua la tele vizor sau calculator, mănânci mult înainte de culcare, mănânci seara ciocolata sau esti speriata de ceva, ai o problema care te preocupa cum e asta ca iti este frica sa nu ai ceva. Este mai mult autosugestie. Esti normala. Nu ai nimic. Si mie mi se mai întâmplă de multe ori sa nu dorm cum trebuie seri la rand. Asta e. Stai liniștită si bucura-te de viata in continuare (P.S.: Si mie îmi place sa mă uit la luna. In special cand e luna plina si e noapte, e cerul senin si sunt stele muuulte ) este supeeer )
Nu exista chestii din astea.
Pur si simplu iti place sa urmaresti luna, o urmaresti cu atentie si ea te "capteaza".
Somnul ti-e agitat mai mult ca sigur pentru ca ai senzatia ca ti se intampla tie ceva. Nu fi speriat/speriata. Nu ti se intampla nimic.
Sau. Poate are legatura ca s-a schimbat ora ))
Și eu am văzut luna în mijlocul zilei pe cer în ultimul timp. Prietenii tăi poate sunt chiori, e ceva absolut normal.
Esti normala. Luna s-a văzut acum in decembrie. Poate unii o vad, altii nu. Au stat prea mult la calculator si nu mai vad sau nubsunt suficient de interesati
Că veni vorba de asta, eu dorm mai târziu decât de obicei sunt sigur că e ceva astral în care unii oameni sunt afectați și au un impact asupra lor aceste evenimente sau schimbări.
Nu știu cititul astrelor și sunt sigur că doar un astrolog ar putea oferi mai multe detalii despre asta