| Florennce a întrebat:

În general, nu îmi place să-mi expun problemele. Însă, de data asta chiar nu am cu cine vorbi. Mama mă acuză tot pe mine, tatei în niciun caz nu i-aş spune şi am amici, dar nu prieteni în care aş putea avea încredere.
Totul a început acum 3 ani. În momentul de faţă am 17 ani şi când privesc înapoi chiar eram o proastă. În fine, ne cunoşteam de mici, însă nu îi dădusem importanţă pe atunci ( ele cu 2 ani mai mare) şi apoi a început uşor, uşor să se înfiripe tot felul de chestii. Ca să nu lungesc povestea, că-i destul de mare, acum am observat că de fapt niciodată nu a fost sincer cu mine şi mi s-a întâmplat de multe ori să trec cu vederea, să las de la mine, să-mi cer scuze, ca să-i arăt că nu sunt ca el şi mi-am călcat peste orgoliu ceea ce pentru mine poate fi asemănător cu un eşec, căci sunt foarte orgolioasă. Dar, am făcut-o. Ştie tot despre mine şi eu am avut "impresia" că ştiu tot dar nu a fost aşa. Am încercat de foarte multe ori să renunţ, dar nu mi-a reuşit. După cum spuneam, am început să trec cu vederea, dar în ultimul timp se comportă cu mine ca şi cum aş fi "un nimic"... M-am săturat şi vreau să renunţ, dar mi-e frică că mă voi întoarce înapoi, mi-e frică că nu voi putea şi mi-e frică că ştiind atâtea lucruri despre mine ar fi în stare să-mi facă rău după aceea. Cum să fac sau ce să fac?
Vă rog să fiţi serioşi... I really need some help!
Mulţumesc!

3 răspunsuri:
| Ironicnαme a răspuns:

Nu îi spune nimic, iar atunci când vorbiţi fii mai rece cu el, mai nepăsătoare, apoi te va întreba el ce s-a întâmplat cu tine. happy

| Dyana77 a răspuns:

Ai putea sa ii dau un "raspuns"de genul:"Nu prea stiu ce se intampla, dar parca de ceva vreme nu te mai intereseaza persoana mea; nu stiu ce sa zic... Poate ar trebui sa iti pese mai mult de mine si sa fim mai apropiati...imi ascunzi ceva? Ar trebuii sa stiu ceva si nu poti sa imi spui? Daca vrei sa "se termine" doar spune-mi!"
Eu nu cred ca o sa iti faca nicun rau avand in vedere relatia voastra de prietenie de mult timp.Incearca sa fii calma cand ii spui aceste lucruri, ar putea sa mearga mai bine decat iti inchipui. Sper ca te-am ajutat :*. Pe data viitoare!

| Micutsik a răspuns:

Bună. Toți am trecut printr-o criză adoleșcentină. ca să îi spun așa. happy Cred că sunt cel mai bun exemplu și o persoană în măsură pentru a-ți da un sfat deoarece am trecut prin așa ceva și cu greu, dar totuși am făcut ceea ce trebuia să fac. Adică să gandesc cu capul. Dacă el nu vede ce persoană are langă el și nu te apreciază la adevărata valoare, tu nu trebuie decât să te comporți la fel. Yep, e greu. știu... dar dacă cu adevărat din partea lui există anumite sentimente sau măcar ține la tine. își va da seama rapid că ceva nu e la locul lui și nu va permite să te piardă, dar dacă el nu face nimic. nu ai decât să-ți vezi de drumul tău. Nu e nici primul, dar nici ultimul happy. Sper că te-am ajutat! Multă baftă și capul sus, dacă vrei să vorbim mai multe. scrie-mi pe privat.