Nu îi spune nimic, iar atunci când vorbiţi fii mai rece cu el, mai nepăsătoare, apoi te va întreba el ce s-a întâmplat cu tine.
Ai putea sa ii dau un "raspuns"de genul:"Nu prea stiu ce se intampla, dar parca de ceva vreme nu te mai intereseaza persoana mea; nu stiu ce sa zic... Poate ar trebui sa iti pese mai mult de mine si sa fim mai apropiati...imi ascunzi ceva? Ar trebuii sa stiu ceva si nu poti sa imi spui? Daca vrei sa "se termine" doar spune-mi!"
Eu nu cred ca o sa iti faca nicun rau avand in vedere relatia voastra de prietenie de mult timp.Incearca sa fii calma cand ii spui aceste lucruri, ar putea sa mearga mai bine decat iti inchipui. Sper ca te-am ajutat :*. Pe data viitoare!
Bună. Toți am trecut printr-o criză adoleșcentină. ca să îi spun așa. Cred că sunt cel mai bun exemplu și o persoană în măsură pentru a-ți da un sfat deoarece am trecut prin așa ceva și cu greu, dar totuși am făcut ceea ce trebuia să fac. Adică să gandesc cu capul. Dacă el nu vede ce persoană are langă el și nu te apreciază la adevărata valoare, tu nu trebuie decât să te comporți la fel. Yep, e greu. știu... dar dacă cu adevărat din partea lui există anumite sentimente sau măcar ține la tine. își va da seama rapid că ceva nu e la locul lui și nu va permite să te piardă, dar dacă el nu face nimic. nu ai decât să-ți vezi de drumul tău. Nu e nici primul, dar nici ultimul . Sper că te-am ajutat! Multă baftă și capul sus, dacă vrei să vorbim mai multe. scrie-mi pe privat.