cred ca stiu de ce tabara vorbesti. am fost si eu in aceeasi sau in una asemanatoare anul trecut in principal, regulile sunt putine dar trebuie respectate. si nu o sa fiti pe cont propiu, vor fi mereu profesori sau coordonatori care sa se asigure ca nu patiti nimic sau ca respectati regulile. in mod normal, seara, trebuie sa te culci la o anumita ora si sa nu faci galagie deoarece urmatoarea zi vei avea multa treaba, etc si va trebui sa te trezesti devreme. in fine, totul iti vafi explicat acolo. nu ai de ce sa te ingrijorezi, pentru ca supraveghetorii nu vor lasa sa iti risti sanatatea/viata, dar nici lipasa de distactie nu e. crede-ma, am experienta!:*
Practic o tabara scolare trebuie sa aiba o tema anume ...banuiesc ca la tine este vorba despre cunoasterea frumusetilor bucovinei!
Orice tema va avea ve-ti avea un program zilnic stabilit de dinainte si va trebui sa il respectati, profesorii care merg cu voi vor fi mai atenti decat in scoala pentru ca ei au raspunderea asupra voastra, sa nu patiti accidente sau alte chestii pentru care ei ar putea fi trasi la raspundere pentru cele intamplate.
Una peste alta sunt convins ca ve-ti avea si ore libere unde veti putea sa va distrati in special noaptea in anumite limite doar ca trebuie sa tineti cont ca ve-ti fi supraveghea-ti de la distanta sau va fi unul dintre voi desemnat sa fie mai atent cu ce se intampla cu voi!
Ciocîrdel_Vlad_1975 întreabă:
ksm1485 întreabă: