| AkaneHanda a întrebat:

In jocul "Sweet flirt", ce trebuie sa fac pentru a indeplini urmatoarele obiective? :

Oops! N-a funcționat. Găsește un alt mod de a te răzbuna pe Ambre

Găsește două metode de a te răzbuna pe Ambre și pune-le în aplicare.

Gasește un spray de graffity si deseneză-i dulăpiorul.

Dau FUNDA celui mai bun raspuns si VOT tuturor celor care imi raspund!

Răspuns Câştigător
| Adelina0801 a răspuns:

Salut!
Dupa ce vei esua purtand aceleasi haine ca ale lui Amber, Castiel si Nathaniel iti vor da idei despre cum vei putea sa te razbuni pe ea.
Castiel iti va propune sa ii faci un desen graffiti pe dulap, urmand ca mai apoi sa il intrebi cu ce il vei face.
cat despre Nathaniel, pentru inceput trebuie sa se ia amber inca odata de tine pe motiv ca Nath i-a cerut sa te lase in pace, apoi te vei duce la Nathaniel si ii vei cere sa te ajute cu razbunarea ta. Mai apoi el iti va spune ca amber se teme de paianjeni.
Paianjenii falsi si sprayul graffiti le iei de la bazar.
Cand toate acestea sunt indeplinite te vei duce pe culoar, va aparea Li care te va prinde, si apoi directoarea... te vei descurca.
Daca mai ai nelamuriri doar trimite-mi un mesaj, te voi ajuta cu cea mai mare placere!

8 răspunsuri:
| CoLoRsS a răspuns:

Si cine iti va spune ca trebuie sa te imbraci la fel ca ea?

| AkaneHanda explică (pentru CoLoRsS):

Iris imi da aceasta idee de a ma imbraca, ca Amber.

| CoLoRsS a răspuns (pentru AkaneHanda):

Multumesc!

| AkaneHanda explică (pentru CoLoRsS):

Cu placere!

| paralover a răspuns:

Pai,scrie si mai sus.trebuie sa gasesti un spray de graffity, fie in decor sau sa il cumperi. Apoi ii "decorezi" dulapiorul viperei increzute devil Apropo, la ce nivel esti? Sper ca te'am putut ajuta.; D

| AkaneHanda explică (pentru paralover):

Pai eu vreau sa stiu cum sa il decorez...

| paralover a răspuns (pentru AkaneHanda):

Asta nu o mai stiu....nici nu am ajuns la partea asta...

| AkaneHanda explică (pentru paralover):

La ce episod esti?