Desi nu am experienta ta, spun ce le spun si prietenelor mele : Trateaza l cu indiferenta, fa l gelos cu alti baieti. Daca reactioneaza, ii pasa. (Cel putin asa ar trebui sa fie logica.Mai dai de baieti de genul,cei de la facultate nu prea sunt interesati de ce cele de la liceu,e ceva nou si vor sa scape de viata pe care o aveau inainte, acum sunt "mari".Am prieteni care sunt la facultate si au cam facut cu fetele ca si tine, le au dat atentie pentru ca posibil au fost refuzati de cineva sau aveau chef de. fara sa se implice emotional. Decizia ta, e chiar foarte urat ce se intampla cu unii oameni, dar e mai bine asa poate.
Bună,
Poate chiar a fost ocupat.
Sau poate e genul ala de cocalar care n'are ce face si se da la fete apoi le lasa balta.
Eu zic sai dai o a2a sansa.
Numai bine!
Ori a fost ocupat şi nu a putut răspunde ar fi o explicaţie posibilă.
Dar eu nu cred că e vorba de asta.
Dacă ţinea la tine şi dacă era în întâlnire cu preşedintele tot ar fi avut ocazia să te sune şi să îţi spună că e ocupat şi nu poate să vorbească.
Ori a vrut să te agaţe să te bage în pat şi să uite de tine.
Fără supărare dar să fim serioşi la facultate găseşti fete mai apropiate de vărstă şi mentalitate.
Nu mergi după o fată de a10a numai dacă o iubeşti sau vrei să o bagi în pat şi pe urmă să uiţi de ea.
Se poate să greşesc, depinde de tine să afli adevărul.
Pai.poate ca nu a putut sa raspunda la mesaje. poate era chiar ocupat.
Vezi ce se intampla pe parcus. si iti dai seama daca e bataie de joc. sau nu e.